Direktlänk till inlägg 23 mars 2008

Nu är vi ensamma igen

Av Åsa - 23 mars 2008 23:32


Idag åkte svägerskan och min brorsdotter hem igen. De har haft riktigt bra dagar där inne på konståkningsvm, men det blir ju mycket nya intryck så de var nog ganska trötta efter detta. Dessutom lite dåliga i magen, hoppas att det inte blir maginfluensa nu bara.

     Vi har nog enats om att lilla vita hankatten ska heta Bilbo nu i alla fall! Han är helt underbar, så cool och så nöjd med allt liksom. Han står mitt ibland alla hundar och bara kollar lilla plutten. Lizzy verkar ha bestämt sig för att hon tycker om honom, han får till och med äta från samma fat. Han är verkligen lätt att tycka om! Susar runt här i huset och kollar och snokar så lugnt och fridfullt.

     Nu vräker snön ner igen och det ska visst fortsätta i flera dagar och hålla sig runt -5 ett tag. Tänker på alla på forumet Odla.nu där många redan sått och börjat flytta in i växthus och så, går nog åt en massa el nu för hålla dem frostfria. Det var en riktigt varm och solig dag innan den här snöomgången när jag faktiskt var sugen på att sätta ut lite sådder i mitt växthus vilken tur att jag inte gjorde det. Det är så tråkigt med att årtiderna flyttar sig, somrarna är kalla och regniga och allt blir så urled liksom. Växterna hinner knappt växa till sig och bli stora och fina. Jag har massor av fröer som jag kanske borde så nu men det får bli när det går att göra ute.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se