Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Bonusbarnen är här

Av Åsa - 26 mars 2008 17:44


Idag har sambons barn kommit för att stanna till på söndag, de har påsklov nu. Hoppas att de hinner njuta lite av snön nu innan vädret slår om. Det finns hyffsade pulkbackar på tomten, inte så långa kanske med det går fort.

     Bilbo verkar bättre i sina ögon tack och lov, vore skönt om vi slapp åka till vetten. Han är fortfarande hur rar som helst och kommer och gosar ofta. Tudor pippar löphonorna på ryggen... så här blir inga barn gjorda. Så synd när han är en så fin och klok katt, men det verkar inte som om han fattar helt enkelt. Bonny blir tvärförbannad på honom när han sätter igång och kliva henne på ryggen och jag förstår henne.

     Vi drar båda på någonsorts snuva sedan stockholmsbesöket, jag bara fryser och vill sova. Sambon är inte så pigg heller. Det bästa minnet sedan de var här är nog när den 13 åriga dottern ringer min svägerska på mobiltelefon klockan 04.00 på morgonen. Då står hon inne i badrummet och ringer sin mor för att Bonny anfaller henne så hon inte vågar gå tillbaka till sängen!! Hahahahaha! Varför tar man med sig mobiltelefonen till toaletten den tiden på dygnet?!!

     Frost har val ut fåtöljen till sin favoritplats, trots att han liksom rinner över kanterna:


 
ANNONS
 
Gunilla

Gunilla

26 mars 2008 20:41

Hej
Roligt det där med mobiltelefonen som tas med överallt....Har själv två trettonåriga tjejjer som inte går många meter utan sina mobiler. Och i deta fallet var det väl gsanska bra att mobilen var med när hon kunde ringa då den farliga Bonny anföll....:-)

Må så gott
Gunilla

http://orvegard.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tanten

26 mars 2008 21:45

Jo du!! Det är inte i alla hem det smyger omkring två decimeter höga håriga monster på nätterna! Hahahahaha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se