Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Upp och ner dagar

Av Åsa - 29 mars 2008 16:45


I går morse blev jag väckt av telefonen och kallad till ett möte en timma senare. Upp, in i duschen, på med kläderna och i väg. Hann i tid, tack och lov och satt där med ett teflon huvud: Allt man hör, ser och varseblir fäster inte liksom. Stöts bort mot teflonen och far vidare i andra riktningar!! Ett rätt obehagligt uppvaknande minsann. Kom hem och det bara snurrade i huvudet, jag blev trött tidigt på kvällen och lade mig att sova runt 21.00

     I dag vaknande jag innan sambon och är lite mer närvarande rack och lov! Jag skulle ha varit på tjejmiddag i går blev jag påmind om av min vän Ina, det hade jag alldeles tappat bort. Synd för jag ville verkligen gå det, men Ina säger att det går fler tåg och det gör det väl! Så skämmigt att bli så här upp och ner bara. Men jag hoppas att Ina kommer hit i kväll i alla fall och äter upp gårdagens fiskpudding.

     Ungarna har en kompis här, som har med sig en laserpekare. Nu har de lekt med Bilbo som jagat den som besatt så att han är alldeles slut - hihi. Han får verkligen riktiga springfnattar lilla Bilbo, han kastar sig uppför klösmöbeln, ner i kökssoffan, uppöver köksbordet (i går flög både bestick och en tallrik), ner mitt i brickan med krukor av nyplanterade ampelliljor så att allt far i golvet... Hoppas att han fått ur sig det värsta nu då! Kul med en så vild liten perser, de brukar vara lugnare. Men han har gott om den filosofiska ådran med, satt ute och betraktade regnet på farstutappan en lång stund!

     Vädret är åter i fas eller vad man ska säga, några plus, hällregn och riktigt sugande gråkallt. Börjar elda redan nu så att det är go värme till kvällen. Vår värmesökande labrador Sanja har redan bänkat sig i soffänden som är mittemot kaminen! Där ligger hon tills man nästan bränner sig på henne, tokfian.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se