Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Söndagkväll

Av Åsa - 30 mars 2008 22:39


Barnen är ihoppackade och återbördade till sin moder, har mest blivit en massa småplock efter dem. Lizzy som inte gillar barn har kommit fram och kollat av reviret, funnit det barnfritt och slappnat av igen. Hon gömmer sig i källaren när de är här, kommer upp på nätterna och delar säng med mig och så ner igen.

     Hundarna äter ved... massor och de fördelar den i molekyler över hela huset. Ger vi dem ben så är de slukade på nolltid och så är de i vedkorgen och rotar igen. Frost är fenomenal på det, i dag roade han sig dessutom med att pulverisera en tennisboll. Det är ett himla sopande, men det håller åtminstone lite ordning på alla lösa hundhår som tappas överallt.

     Sonen ringde och har kommit hem från sin helg hos far i Stockholm, de har varit ute och ätit och roat sig. Han trivs bra i sin lägenhet i Borås, han bokade sambon på onsdag, de ska åka in till Göteborg och köpa datorprylar.

     Usch jag sitter här och gäspar så det blir inte mera än så här idag, inga nya bilder heller. Håller vädret i sig så går det kanske att ordna lite vårbilder till i morgon.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se