Direktlänk till inlägg 23 maj 2008

Till slut...

Av Åsa - 23 maj 2008 22:07


... så blev det sju hundungar. Den sista kom långt efter de andra men verkar lika pigg och kry som övriga! *fniss* Jag kanske ska söka jobb på SMHI, jag ställer ungefär lika tillförlitliga prognoser som de... jag får skylla på att det är första valpkullen.

 
ANNONS
 
Bella & Gunilla

Bella & Gunilla

23 maj 2008 23:39

GRATTIS till alla nya bäbisar. Vilka godbitar så söta så man konstig. Nu börjar en rolig och spännande tid med 7 nya snörpingar att mysa med ( ialla fall om ett tag)

Ha det gott!
Bella & Gunilla

http://orvegard.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Selmapelma/ Marie

24 maj 2008 06:52

Grattis till den stora kullen !

 
Sigge

Sigge

24 maj 2008 18:53

Men oj vad många det blev!
Hoppas att alla fortfarande mår bra

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Ingen bild

molle

24 maj 2008 21:31

kul,, men är du säker på att det är slut nu då..

 
Ingen bild

Tanten

25 maj 2008 20:53

Ja Molle, det är slut på valpar nu, en kompis till mig som är van vid att ta hand om valpförlossningar har kännt på Vargas mage och den är så tom som den kan bli. Alla moderkakor kom ut så fint och hon har en ren och fin efterbörd så allt är bara bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se