Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Bonusbarnen har åkt hem

Av Åsa - 25 maj 2008 20:53


... och lugnet har lägrat sig igen. Denna helg hade tösen med sig en kompis och jag har aldrig i hela mitt liv hört en unge snattra och fnittra på detta sätt innan! Vår skapare vet allena vet hur hon fick i sig luft, kanske gälar... Hörselgångarna är som korkskruvar på oss nu. Men de hade kul, badade och stakade runt på flotten och fick rå sig själva lite som de ville. För stadsungar är ju detta paradiset, med all natur och alla djuren. Lizzy har äntligen vant sig vid dem och hälsade till och med på båda två denna helg. Men hon sov ute natten mot idag - hihi.

     Varga har insett att hon är särbehandlad nu och har försökt att sätta i system att hon ska ut och kissa var tionde minut. Hon verkar redan lite less på alla sina barn och kliver ur valplådan så snart de somnat. Men det är klart, det blir väl säkert varmt förstås. Hoppas att det fina vädret håller i sig så att de kan få börja prova på utelivet när de fått ögon och börjar tulta runt. Men det dröjer väl några veckor till så klart.

     Vi börjar att se lite skillnad på bäbbarna nu när vi tittat och tittat och tittat! De är helt ljuvliga och i dag lånade jag en som stensov och hade i famnen och sniffade på. En sådan underbart doft, så ren och säregen. En del av dem verkar sakna pigment på näsan och jag undrar så hur det kan komma sig, båda föräldrarna har ju svarta näsor. Att alla verkar ha små vita tassar kanske kan komma från Frost och border collie påbrået, men det är lustigt om det ska vara så dominant, hos dem 12,5 %. Ska bli spännande att se de små terroristerna växa upp och få lite personlighet.

 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

26 maj 2008 18:43

Oj det vet vi precis hur det är...huset fullt med kids..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se