Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Gulliganer!

Av Åsa - 26 maj 2008 20:17


De blir ju bara sötare dag för dag! Varga är så duktig och tar bra hand om dem. Hon verkar ha ett överflöd av mjölk, alla har små mulliga magar och det är ingen av dem som gnäller eller är pipig. De äter och sover och tjuter i högan sky när de tappar greppet om tutten. Jag fotar massor, men det är kanske inte så stor skillnad egentligen dag från dag. Vi märker hur de får allt bättre kontroll över sina rörelser och att det blir lite mer målmedvetet, de har en klarare uppfattning åt vilket håll "maten" är och så. De sträcker på sig som katter!

     Pratade med tjejen som har Sanja på prov och de är så nöjda! Tycker att hon är en perfekt hund, så skönt och glädjande att höra! De hade varit iväg och låtit henne träffa en labbevalp och de hade betett sig som om de känt varandra i hela livet. Jag gissar att de pratar samma språk, labbespråk. Kanske är det språkförbistring som gjort att de inte fungerat ihop här.


 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

27 maj 2008 19:02

kul att allt verkar gå bra...
dom ser jättefina ut!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se