Direktlänk till inlägg 27 maj 2008

Allt går så bra

Av Åsa - 27 maj 2008 22:22


Valpisarna växer och mår så bra! Lilla Varga är en jätteduktig mamma och nu börjar hon känna sig säker på när de är mätta och att de kommer att ligga kvar att hon lämnar dem kortare stunder. Men vid minsta knorr där inifrån så rusar hon dit och kollar. Hon verkar tycka att det är skönt att kunna röra sig lite på egen hand.

     Maxi blir bara rundare och rundare om magen och det kan inte vara mer än ett par veckor kvar nu. I så fall kommer hon att få en massa kattbäbbar. Verkar som om Bella kan vara dräktig med, med lite tur. Ska bli lite kul att se vad det blir för bäbbar efter bondkatterna som rände här, för alla kattungar är ju lika välkomna så klart.

     Är trött i dag, har hållit på med växter hela dagen, krukat om och flyttat och grejat. I morgon ska jag skola om en massa plantor också. Jag hoppas verkligen att det inte ska komma en massa frost eller kyla och förstöra allt. De flesta av mina blomsternässlor har fått sig en köldknäpp och ser erbarmeliga ut, likadant med aloen jag satte ut. Men men, jag har rätt gott om bådadera.

 
ANNONS
 
Moya

Moya

27 maj 2008 23:27

Nämmen gud så söta dom är alltså! Om några veckor är det full rulle hemma hos er då, med både kattbäbisar antagligen och dessa små ligister som det kommer att bli... hehehe ;)

http://www.kattskaran.blogspot.com

 
Ingen bild

molle

28 maj 2008 19:05

men vilka runda magar... nos gos

 
Sigge

Sigge

28 maj 2008 20:00

Håller med Molle.
Så söööööööööööta.
Tänk vad skoj det blir när alla kattvalpar föds också

http://svamphunden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se