Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Maxi har fått bäbbar

Av Åsa - 29 maj 2008 20:08


Hittills är det fyra stycken små godingar. Jag som trodde att det var veckor kvar... får skylla på att magen har inte ramlat ner på henne som den brukar göra i slutet av dräktigheten. Jag återkommer med kön och så när hela förlossningen är klar, har inte kännt på magen ännu utan hon får ta hand om fjärde bäbben först.

     Bella och Maxi har legat och gosat intill varandra på köksmattan hela dagen, jag borde väl ha anat ugglor i mossen, men de är mycket tillsammans de två.


 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

29 maj 2008 21:03

men va härligt vilken stor familj ni blir nu...

 
Sigge

Sigge

29 maj 2008 21:37

GRATTIS till kattvalparna!
Vilken underbar svartsmoke färg mamma katt har

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Selmapelma

30 maj 2008 08:45

Grattis till pälsbollarna!!

 
Ingen bild

Tanten

30 maj 2008 10:41

Tack Selmapelma, kul att se dig här! Allt väl med dina katter hoppas jag? Pussa alla och särskilt Zaffe på nosen från mig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se