Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Härliga dagar

Av Åsa - 31 maj 2008 00:42


Underbart varma och somriga dagar har vi nu! Stackars Varga tycker att det är varmt att ligga med bäbbarna så allt oftare går hon ur valplådan och sträcker ut sig på golvet utanför. Hon börjar få bra rutin på hur länge de sover efter maten och så. Valpisarna börjar se ut som små marsipangrisar, alldeles runda och fina om magarna. Två av hanarna är mindre ivriga på att äta och de är något tunnare än sina syskon. Så skönt att hon har mat i överflöd till dem.

     Kattvalparna blev fyra stycken och det är tre hanar och en liten tös. Två svarta hanar och två silver/gråtabby. De har redan fått mjölkmagar och är så blanka och fina i pälsen. Kan inte minnas att jag haft så blanka kattungar innan. De ser ut att kunna vara långhår allihop så tro det eller ej, men det verkar som om Tudor lyckades få till det innan han gick i pension!! Maxi är världens nöjdaste mamma i år igen. Så stolt och belåten att hon banne mig ler av förnöjsamhet!

     Vi hade kompisar här och grillade i kväll, det var en otroligt fin kväll utan alltför mycket flygfä så vi kunde äta ute på bryggan. Det är så vackert med alla solreflexer i vattnet och luften är alldeles ljummen.

     Jag har börjat att skola om en massa i växthuset och idag har jag planterat och flyttat ut en massa, dahlior, gladioler, plattvialer, blomma för dagen och luktärtor. Lite bättre plats till allt som skolas om, men du milde vilka mängder det är... i år igen - haha!

     Avslutar med en stilstudie på sovande hundungar tagna i förrgår!

 
ANNONS
 
molle

molle

1 juni 2008 16:05

men vad mysigt ni verkar ha det,, ska alla bäbisar bo kvar hos er...

http://bobmarley.bloggagratis.se

 
sally

sally

10 augusti 2008 19:23

Åhhh.. Ne, jag klarar inte av att kolla på fotona. Blir så himla "valpsjuk" så det är inte klokt! Jag ger mig, får helt enkelt kika med ett öga då! ;) Kram

http://rallysally.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se