Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Eftersom solen var vänlig

Av Åsa - 25 juni 2008 19:01


... och tittade fram på eftermiddagen så blev det utomhus premiär!!

 
ANNONS
 
 Anna med Tim

Anna med Tim

25 juni 2008 21:49

oj oj oj...hur söta får man vara då....näst sista bilden påminner lite om Tim som bebis, samma uttryck. Dom är bedårande!

http://timsevimse.blogg.se

 
Sigge

Sigge

26 juni 2008 19:19

Men så söööööööööööööta!!!!!!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Ingen bild

heej

26 juni 2008 20:16

Men va dom växer!!..:) längtar tills vi kommer...)

 
camilla

camilla

26 juni 2008 22:56

Bjäffs bjäffs.....sockersöta är dom små grynen....

http://www.bentley.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se