Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Frost har gjort det igen!

Av Åsa - 28 juni 2008 23:19


Eftersom Hera löper så har vi ordnat en löplina till Frost mellan två björkar på tomten. Det verkar som om hon är betydligt mer intresserad än honom. så han tar det med god fattning att inte få vara med tjejerna i hundgården. Trodde vi...

     Idag när jag skulle ta in honom så visar det sig att han har friserat den stora aroniabusken, ungefär en tredjedel ligger i en hög nedanför.Fullt av avbrutna stammar i busken på 50-70 cm höjd. Forsythian saknar en stor gren och likaså norrlandsschersminen... precis de grenar som blommade så klart. Själv har han tvinnat kedjan flera varv runt björken och sitter där och kommer ingenstans, ser ut som om han säger:

- Det var grannens westies som kom rusande och orsakade all förödelse, matte!

Han är helt sanslös alltså! Egentligen borde jag väl vara arg eller något, men jag blir så full i skratt åt denna förstörelsemaniska hund. Snacka om att vara utan slut!!!

     Bellan försökte att bära i väg barnen idag. Hon hade flyttat en till hyllan i hallen ovanför kattluckan. Kraken stod där och pep alldeles ensam och rädd. Tur att vi upptäckte det och hann stoppa flyttningen i tid. Jag har bäddat rent åt henne och tagit bort valplådan så nu har de in dyna att ligga på i stället och det verkar vara okey. Jag vill inte ha några mer bäbbar på vift.

    

 
ANNONS
 
Christa

Christa

29 juni 2008 13:21

Kan inte annat än beundra ditt tålamod med den hunden. Jag hade blivit galen tror jag..
Har nu skickat ut mannen med Ozzy så jag får vila lite. Bidde lite för mkt i trädgården igår så idag är det värkdag

Ha det gott och klappa huliganen från mig

Christa

http://hissen.blogg.se

 
Ingen bild

Karin

29 juni 2008 13:32

Är det ett nackskott eller omplacering som är på G ...........

 
Ingen bild

Tanten

29 juni 2008 16:24

Nej då Karin, han har sin charm och förhoppningsvis så lugnar han ner sig med åldern. Det är världens goaste hund utom när han blir besatt ;)

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

29 juni 2008 17:21

Låter som en härlig liten huligan, tänk vad många minnen du kommer ha efter den hunden :) Tim hade också en förstörelseperiod när han var yngre, allt från att sno mat mat till att tugga på byråar, element mm.

Tack för dom snälla orden på min blogg, han är faktiskt riktigt go min plutt :)

http://timsevimse.blogg.se

 
Sigge

Sigge

29 juni 2008 19:39

Så kalrt man ska vara aktiv Frost!
Nackdelen är att människorna kan bli så griniga.
Fast jag har aldrig haft sån förstörelselusta som du har.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

30 juni 2008 22:50

Frost Flistuggen vaa? Hehe! Jädrans vilken energi alltså!
Är det inte på tiden att jag länkar hit nu va ;p

http://www.bentley.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se