Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Ytterligare en regnig dag

Av Åsa - 29 juni 2008 21:31


Valpisarna hann vara ute någon timma på eftermiddagen innan regnet kom igång igen. Nu har det strilat ner i flera timmar. Trist men med tanke på hur låg vattennivån i sjön är så behövs det säkert, det är ju vattentäkt och sjön regleras. Nu skiljer det över en meter jämfört med vinternivån, då det nästan går över bryggan. Smhi lovar strålande sol på tisdag och onsdag, värmen kommer tillbaka, så jag hoppas att de har rätt för en gångsskull...

     Frost har varit snäll idag *pepparpeppar* och allt är helt än så länge. Han fick dra skrindan en halvtimma med en säck blomjord i och det tar på krafterna minsann. Han älskar att dra, är så stolt och har svansen rakt upp i vädret hela tiden. Han tycker att grannens höns är otäcka - haha - de kommer rusande och följer med på andra sidan staketet när man går förbi där.

     Barnen har åkt hem idag och lugnet har lägrat sig. De är lite spända inför flytten till mammans nya karl och det är ju begripligt. Många mil bort och ett helt nytt län. Blir en massa omställningar för dem. Flyttlasset har gått under tiden de varit här. Det lär säkert bli tillfälle att återkomma till detta.


 
ANNONS
 
Tippen

Tippen

30 juni 2008 09:35

Oj, oj vicket sjå ni har med allt,men tur för Frost att han får komma till er igen, era små valpar är såå söta så de är inte klokt. Matte bara smälter....

http://tippen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se