Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Rörig dag

Av Åsa - 30 juni 2008 18:17


En sådan där dag när allt är predestinerat att jävlas! Saker jag tar i hoppar ur händerna, jag spiller ut valpmat när jag ska ge dem skålen. Vattnet skvätter ut över golvet när jag ska byta det och kattekoppen välter...


Öronen på alla valpar har rest sig nu, utom på Storm som ligger efter med det högra! Här väntar de ivrigt på maten:    

 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

30 juni 2008 18:26

Men hallååå
vad får dom för mat.. här är man borta i nån vecka och sen när man kommer tillbaka är dom hur stora som helst och helt underbart söta...

 
Sigge

Sigge

30 juni 2008 18:48

Dom blir bara sötare o sötare.
Matte sitter o drägglar över dom.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

1 juli 2008 00:02

Du har blivit utmanad, se min blogg :)

Ps...dom är såååå söööööta!!!

http://timsevimse.blogg.se

 
Bella

Bella

1 juli 2008 11:21

Helt galet goda! Ni behåller väl allihopa....

http://orvegard.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

2 juli 2008 14:02

Får du nåt gjort under dagarna eller sitter du med ett stort leende och bara tittar på dina djurbäbisar hela tiden ;D
Jag sitter här och fånler när jag tittar på dessa små pälsbollar med sina små pepparkornsögon. GULL!!!!!

http://www.bentley.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se