Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Det är rena krigszonen ute i köket

Av Åsa - 12 juli 2008 23:48


... Lizzie lockar till sig alla ungar, även Bellas och alla får dia henne. Bella är skitarg, morrar och gör utfall. I dag rök de i hop å det grövsta så husse fick tag på Bella och tog ut henne. Nu verkar dock lugnet ha lägrat och Bella ligger och diar två av sina och en av Lizzies ungar.

     Det blir inga bilder i kväll för det har åskat ända till nyss och jag har inte hunnit fixa fotona ännu. Får försöka ordna det i morgon.

    Alva har nog fått nya ägare nu med, de ska betala handpenningen på måndag. Hon kommer till ett hundvant hem med hundkompis så det verkar bara bra det med.

     Valparna får vara ute så mycket som möjligt för det är lite litet för dem i valplådan och blir både varmt och smutsigt fort. Vi har dem i en större hage i vardagsrummet när det regnar, men det är ju inte som stora utehagen i alla fall. Idag har vi fått sätta upp flera parasoll i valphagen eftersom det småregnade av och till mitt på dagen. Det ser inte riktigt klokt ut, men fungerade utmärkt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se