Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Bara två valpisar kvar

Av Åsa - 22 juli 2008 21:07


Under eftermiddagen så kon fyra valpköpare och hämtade sina små vovvar. Det vara jätteroligt att träffa alla igen och vi bestämde att vi ska ha en grillkväll här framgent. Tomt är det förstås med bara lilla Alva och Engla kvar. De gick runt och letade efter sina kompisar men fann sig snabbt i den nya situationen och busade med varandra. I morgon förmiddag ska husse leverera lilla Alva till sitt hem i Jönköping.

Åhhh vad vi kommer att sakna dem alla... men tack och lov så finns de ju i närheten och vi ska hålla tät kontakt med de nya ägarna nu i början. Tog lite bilder i dag, men jag har inte hunnit behandla dem ännu. NU ska vi bänka oss i soffan och kolla på CSI!

 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

22 juli 2008 21:24

är precis som med barn..
när dom är tillräckligt stora flyttar dom.. och kommer bara på kalas

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se