Direktlänk till inlägg 23 juli 2008

Maxi har tagit hem kattungarna

Av Åsa - 23 juli 2008 00:08


Jag är så lycklig att jag nästan gråter! Nyss när jag var ut och rökte så fräste något ilsket åt Bilbo under en av lastpallarna på altanen. Efter en stund så sprang ett litet mörkt nystan iväg in i schersminbusken. Maxi har tagit hit bäbbarna! Vi har ställt ut mat och en wellpappkartong som de kan vänja sig vid att äta i sen. Eller bara ett krypin att känna sig trygg i kanske.

     Nu håller jag tummarna för att de stannar här, men det är hur som helst ett gott tecken att hon tar med dem hit. Maxi har varit här mycket idag och varit väldigt talför, kanske har bäbbarna legat och tryckt i närheten hela dagen.

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

23 juli 2008 08:00

Ohh så gulligt och spännande kom hon hem nu med bäbbarna! Hoppas hon stannar med dem då men får de mat så gör de nog det hoppas,håller tummarna

http://filifjonkan-se

 
Sigge

Sigge

23 juli 2008 09:05

Vilken tur att kattvalparna kommit hem!
Snart har de nog flyttat in i huset också.
Tycker det ser ut som om valparna precis begripit hur man gör bra lerinpackningar och sköter sin päls.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
molle

molle

23 juli 2008 09:06

klart att dom känner sig trygga hos dej,, det gör väl alla ??

http://bobmarley.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se