Direktlänk till inlägg 23 juli 2008

En ensam liten raring

Av Åsa - 23 juli 2008 21:55


Nu är det bara lilla Engla kvar, husse åkte till Jönköping för att leverera Alva. Lilla gumman gick runt och pep och letade lite men har i stort sett funnit sig väl tillrätta. Vi har varit ute hela dagen och stökat i trädgården. Hon har hållit sig nära både mig och mamma hund. Nu när vi gick in så ville hon bli nersläppt i valplådan igen lilla Mufflan. Hon får väl sova där om hon föredrar det även om jag emotsett att få ta bort allt.

     Bilbo är mycket bättre i dag, verkar som om medicinen fungerar bra. Men milde tid så sönderbiten han är. En massa päls är bortsliten med så han är fläckvis väldigt tunnhårig framför allt på huvudet.

     Maxis kattungar är kvar tack och lov, de verkar bo under altanen så jag har ställt dit mat och vatten åt dem. Har bara sett en svart kattunge vid tre tillfällen, troligen den som är modigast.

 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

24 juli 2008 08:52

så söt man kan va..
ska hon bo kvar hos er??

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

24 juli 2008 11:14

Hon är ju ett riktigt hjärtegull lilla Engla

http://timsevimse.blogg.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

24 juli 2008 17:03

Hej på dig. Men så gullig,,,tur det har gått bra då med att vara ensam liten valp de vänjer sig rätt fort tror jag om de får mycket kärlek.
Stackars Bilbo då bra medicinen fungerar elände att bli så biten och så skönt att kattungarna är kvar i närheten lite koll kan du ju ha då med.

http://filifjonkan-se

 
Gunilla

Gunilla

25 juli 2008 21:52

Hundbäbisar har ett sätt att sitta så man bara vill dit och pussas. De är så söta så. Klart att det blir tomt nu när valparna har fått nya hem men nu kan också alla ni andas ut ett tag för de tar ju lite på krafterna med sötnosarna hur söta de än är. Och så verkar det ju som om de små liven fått kanonbra hem!

Må så gott!

http://orvegard.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se