Direktlänk till inlägg 25 juli 2008

Den modigaste av Maxis kattungar

Av Åsa - 25 juli 2008 10:18


Igår öppnade jag upp så att Bellas och Lizzies kattungar kunde komma ut för första gången, jag hoppades att de skulle locka fram någon av Maxis ungar. En av de svarta hanarna, den som är modigast kom fram och i dag har den till och med varit in i hallen! Maxis ungar är ljuvliga, så långhåriga att de är som små luddbollar. Den andra svarta hanen är lite blygare och smokarna har inte vågat visa sig för oss ännu, det är en hona och en hane.

     Lilla Engla är underbart duktig. Hon saknar sina syskon lite och går runt och piper ibland, men på det hela taget så har hon funnit sig väl till rätta. Hon samsas väl med kattungarna och det är precis som om hon förstår att de är bäbisar som hon. Hon är med oss ute hela dagarna i trädgården och kommer för det mesta snällt när vi ropar. I natt fick vi sova hela natten utan att hon farit upp och pipit och det är underbart. Första hela natten som vi sovit igenom på flera veckor!

 
ANNONS
 
Filifjonkan  ojar sig

Filifjonkan ojar sig

25 juli 2008 19:03

Milda makter alltsåååå...så söta så man blir tokig,,var tvungen at skicka din länk till andra som gillar djur med,,,Lyckliga du klappa och pussa från mig på allihop tack!

http://filifjonkan-se

 
molle ojar sig oxå

molle ojar sig oxå

25 juli 2008 19:40

oj då.. den svarta vill man ju bara ha..
vi har en vit så då måste man ju oxå ha en svart...
eller??

http://bobmarley.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

25 juli 2008 21:23

Meeeeeeeen oj,oj vad söta kattvalparna blivit!
Snart kommer nog de nadra också fram och in.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

26 juli 2008 13:50

Hej tanten, hmm är den bra då den där oljan mot myggen...annars får man tända enris i en plåttunna och sitta mitt i röken men så luktar man ju huggorm innan man blivit av med röklukten men å andra sidan har man inga myggbett,,skrattar så där kan man säga att hur man gör så står man med en fot i var sin eld ungefär..klappar lite på kissekatterna,,åå de är såå gulliga

http://filifjonkan-se

 
camilla

camilla

28 juli 2008 08:46

Åje...så söta att det nyper i hjärtat jue!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se