Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

Jag tror att jag storknar

Av Åsa - 28 juli 2008 23:37


... i denna värme! I dag har jag haft en riktigt hemsk huvudvärk och legat och försökt att sova bort den. Det är så varmt att jag orkar ingenting! I morgon ska vi få lite regn enligt smhi, jag hoppas att det åskar en massa med. Det är nog det enda som skulle kunna råda bot på denna kvalmighet.

     Kattungarna har vaknat till nu när det är svalare ute och far runt som galningar över gräsmattan! Maxis vildkattungar blir allt modigare och bryr sig mindre och mindre om att vi är här. Skönt, jag hoppas att det går att få dem tama.

    


 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

29 juli 2008 11:30

ja vad säger man,, man blir liksom aldrig nöjd..
men vädret är ju tillför att gnälla på.

 
Christa

Christa

29 juli 2008 16:04

Vädret är lite knepigt.
Själv är jag så toktrött hela tiden så
man undrar om man är sjuk nästan.
Har sovit som en gris inatt iaf.

Hoppas de små vildkissarna kan bli tama.

kram
Christa

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se