Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

Idag har jag plockat röda vinbär

Av Åsa - 29 juli 2008 21:34


... drygt 30 liter i gassande sol hos en god vän som inte ville ha dem. Jag trodde att jag skulle få solsting innan jag var klar, men tillslut så! Vinterns saftförråd är bärgat i alla fall.

     Väl hemma så passade jag på att gå runt och ta lite bilder på Maxis kattungar som blir modigare och modigare. Tre av dem har varit synliga i dag. De två svarta Diezel och Denzel, vem smoken är, är svårt att gissa utan att kunna kolla, Donna eller en kille (minns ju inte vad vi döpte dem till *rodnar*). När Diezel satt och åt tillsammans med mamma Maxi och lilla Frigg så klappade jag Diezel över ryggen flera gånger! Han var så koncentrerad på maten att han inte märkte ett endaste dugg. Vi är så glada att "vildkattungarna" är hemma igen.

     Lilla Engla är så duktig, går lös med oss ute och snokar runt! Hon har en välbehövlig respekt för katterna den lilla raringen. Hon är så duktig, bajsar inte inne och sover nästan hela nätterna. Någon liten skvätt kiss kan det bli om vi inte är snabba nog att ta ut henne efter mat, sömn eller lek, men i stortsett så går det jättebra.

 
ANNONS
 
Christa

Christa

29 juli 2008 23:02

Härliga bilder som vanligt. Saknar katt varje gång jag tittar in hos dig.
Voffe har jag ju redan o honom kan du se på film på bloggen om du har lust. Testade filmfunktionen på min nya kamera.
Nu är det nattinatti för mig.
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Ingen bild

molle

30 juli 2008 10:36

vilka härliga katt bilder..

 
Christa

Christa

30 juli 2008 14:57

Jodu.. Muren är på tomten. Tror du skulle gilla min trädgård ;)
Det är visserligen lite vildvuxen för tillfället men det är en läcker tomt iaf.

Christa

http://hissen.blogg.se

 
Sigge

Sigge

30 juli 2008 18:10

Det är lika äckligt varmt här!
Bara torrt o hett, inget skoj mer än simma kan jag ägan mej åt just nu.
Matte säjer att hon längtar efter september........

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

30 juli 2008 18:50

åå så söta trädklättrare du har,,,men mamma katt brukar vara duktig på att ta ner dem sen, De är så härliga de små luddbollarna

http://filifjonkan-se

 
 Anna med Timse

Anna med Timse

30 juli 2008 23:26

va massa söta kissemissar!!! Va kul att du lyckades klappa en av dem vid matdags, det bådar ju gott :)

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se