Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

Modigare och modigare

Av Åsa - 31 juli 2008 09:54


... blir Maxis bäbbar. De svarta bryr sig knappast alls om att vi rör oss ute i närheten av dem. Smokehanen börjar vänja sig och håller jag mig stilla så stannar han kvar. I går var alla fyra ute för första gången! Lilla Donna är mycket mindre än sina bröder och hon är den som definitivt är skyggast. Husse lyckades föreviga ögonblicket med mobilkameran, hoppas att bildkvaliteten är ok så ska jag visa bilderna sedan. Jag är så glad att det går frammåt med dem!

     Tomaterna håller på att växa ur växthuset... måste erkänna att det är första gången jag odlar en busktomat i växthus. Nu är den säkert 250 hög och 150 cm i omkrets i hopbundet skick, ska det vara så? Jag trodde att busktomater var små rara växter som man kan odla i ampel... Den är knökfull i blom men det verkar bli sämre med fruktämnen.

     Engla är så duktig, nu börjar hon säga till så att vi förstår när hon vill ut! Förvisso är det längesedan jag hade en valp men jag kan inte komma ihåg att det gått så här lätt och att de varit så älskliga som lilla Engla, hon gör verkligen skäl för sitt namn!


 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

31 juli 2008 14:05

ingen aning vad det gäller tomater, men sätt gärna ut en bild så manm får se på vidundret

 
 Anna och Tim

Anna och Tim

31 juli 2008 23:16

Jag odlar busktomater på balkongen, de håller sig nog till att vara omkring 1meter höga...

http://timsevimse.blogg.se

 
Christa

Christa

31 juli 2008 23:31

Outhärdligt varmt är det här idag.
Förstår inte hur det alls ska gå att sova i natt.
Var och hämta en liten krabat som dottern ska få i födelsedagspresent i morgon.
Dina kissar skulle nog kalla krabaten för
*lunch* hahaha...
Ha det gott o lycka till med bäbbarna.
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se