Alla inlägg under juli 2008

Av Åsa - 11 juli 2008 23:45


... verkar också få ett bra hem med hundsällskap och hunderfarna ägare! Vi ska träffas i morgon så får vi se, men det verkar mycket lovande på telefonen i alla fall. Så skönt och så sorgligt...

     I morgon ska jag fota alla valparna en och en och skicka bilder till deras väntande mattar och hussar, så då blir det bildkavalkad här! Har haft fullt upp med alla djurbäbbar här i två dagar på egen hand nu. Husse har bråkat med bilen till sent in på nätterna.

ANNONS
Av Åsa - 10 juli 2008 22:26


Usch, vad hemskt det är att sälja dem, jag har separationsångest redan nu! Vi har varit väldigt kräsna när vi valt hem till valparna och ändå har det gått så fort att placera ut dem. Idag fick två till hem och nu är det bara lilla Alva som behöver någonstans att bo. Jag måste gå ut i morgon och redigera om de annonser som ligger ute. Roligt är i alla fall alla hamnar i närheten av oss allihopa.

ANNONS
Av Åsa - 8 juli 2008 22:24


... Storm är tingad nu. Jätteroligt att många är intresserade och att de som är tingade har fått hem och ägare som verkar mycket bra. Men åh, vad det börjar kännas hur tomt det kommer att bli när de ska flytta. Jag vill ju ha kvar allihop!!

Av Åsa - 7 juli 2008 22:37


...har det kommit idag och det ska visst fortsätta så i flera dagar till. Det enda som är trist är att temperaturen sjunker så mycket. Allt verkar ta sats i vätan och börja växa av bara den igen. Jag hittade till och med blåbär i dag som kommer att vara perfekta att plocka om någon dag. Härligt för jag trodde nog att det mesta av dem torkat bort.

     Vi har fått en massa riktigt hemska och allerogena mygg och knott nu, vi har båda stora bulor efter dem. Sedan river man och det blir jättefula sår. Jag kan inte låta bli, lyckas jag behärska mig i vaket tillstånd så river jag i sömnen. Sedan har jag ju mitt knä sedan stöp över ett kompostgaller som ställt i sovrumsdörren för att hindra Frost att komma in till Hera när hon löpte. Jag glömde givetvis bort gallret när jag skulle smyga upp och gå på muggen. Fastnade med högra stortån i gallret och föll med en hel älgs värdighet och skrapade upp hela vänstra knäet. Jättebra skorpor att riva på!

     Har varit kompisar här och tittat på alla valpar och kattungar i dag. Man slås plötsligt av att de kommer att flytta snart, tiden bara rusar iväg! Jag har annonser på flera olika annonstorg på internet om valparna och det är nästan så att jag bävar när telefonen ringer. Nyss ringde det en som troligen kommer i morgon och kollar.

Av Åsa - 6 juli 2008 21:20


Vi har haft ett hejdundrande åskväder här, det började i går kväll och har smugit runt lite sedan dess. Det är så mysigt att vara i växthuset när det är oväder, man hör ingenting för smattrandet mot plasten och blixtarna lyser upp som om man hade strålkastare där. Gick runt länge i gårkväll och pysslade om telningarna, plockade bort fula blad, överblommade blommor och vattnade. I dag har det varit så grått och svalt att jag inte ens varit in dit. Tog lite bilder innan regnet, det är alltid roligt att ha så minns man varje års odlingar med hjälp av bilderna.

     Gjorde i ordning min rosenkvittenlikör i går och den blev så god och har underbar färg, det är första gången jag testar den. Tror att det kan vara en bra idé till ett annat år att ta bort så mycket kärnor som möjligt för den har en framträdande mandelmassesmak på något vis. Årets pepparmynts- och citronmelisslikör står och drar i sina burkar. Jag hoppas att jag hittar någon hägg i år som har mycket bär, för den likören går utanpå det mesta!

    

Av Åsa - 4 juli 2008 23:50


Det känns som om det är så lite som blommar nu så jag gick ett varv i trädgården med kameran och se, det är ju trots allt en del i färgglad skrud. Blev lite förvånad när jag satt här och behandlade alla bilderna faktiskt!! Sedan är det ju en massa i växthuset som ska ut med, det kanske inte hinner blomma i år, men till nästa år så kommer perennerna i blom ju.


    

Av Åsa - 3 juli 2008 18:55


Tydligen ett strömavbrott som orsakat fel som gjort att det inte gått att komma in på denna sida. Man undrar ju alltid...

     Underbar, varm och solig dag. Valpisarna har varit ute sedan i förmiddags och vi har bara flyttat parasollet så att att det varit skuggigt allt eftersom. Nu har de ätit middag och ligger och stensover i små högar. Varga ligger utanför hägnet och håller koll. Vi har haft valpköpare här så hundarna har haft gott om sällskap och valparna har busat så att de är helt slut nu.

     Kattungarna, Bellas och Lizzies, har givit sig ut på köksgolvet och är i vägen var än man försöker att sätta ner en fot! Det verkar bli så att kullarna slår sig i hop och delar på skötsel och amning. Rätt bekvämt för mammorna.

Av Åsa - 1 juli 2008 19:05


Idag har vi fotat kattungarna, så roligt att se blixtbilderna i ögonen på de vita. Det verkar bli en blåögd Evita och en odd eyed Erika! Båda har hörselfläckar så jag hoppas verkligen att båda hör ordentligt. Så vitt jag kan bedöma så gör de det.

     Bellas tjockisar är så mycket större och tyngre att man knappt tror att de är födda samma dag! Ska ta bilder på dem tillsammans sedan så fort de börjar susa runt på golvet, så att skillnaden syns!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se