Direktlänk till inlägg 22 augusti 2008

Warg har hittat sin flock!

Av Åsa - 22 augusti 2008 09:19


Jag såg att Sofia hann först med nyheten på sin blogg i går, att Warg hittat ett bra hem! Det är ju klart att hon månar lite extra om valparna och blir glad att få en till i närheten i Eksjö. Sofia har ju ägt valparnas underbara mamma Varga, innan hon flyttade hit! På måndag ska jag åka med valparna så att de får sin andra vaccinationsspruta och så ska Warg besiktigas igen innan försäljningen. 
ANNONS
 
Christa

Christa

22 augusti 2008 09:55

Vilken bra rastgård det blir.. Kanon..
Det är nästan så JAG skulle kunna bo i den, enbart för att njuta av utsikten mot sjön..
*fniss*
Verkligen fint.
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Valles matte

Valles matte

22 augusti 2008 13:15

Så otroligt söta de är - hundarna! Och vad skönt att det ordnar sig med Warg. :-)

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Sally

Sally

22 augusti 2008 17:28

Va härligt att han fått ett nytt hem! :) Trevlig helg!

http://rallysally.webblogg.se

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

22 augusti 2008 22:17

Härligt att det verkar ordna sig för Warg, dom är ju bara så fina. Vill passa på att önska Er en trevlig och förhoppningsvis lugn helg efter allt ni varit igenom.

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se