Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

I dag har vi haft påhälsning!

Av Åsa - 23 augusti 2008 19:54


Loke med familj har varit här och busat runt med valparna så att de har legat som bedövade i soffan sedan de åkte hem! Skönt med tanke på att de klättrade lite på väggarna innan. Fattar inte hur de kan ha en sådan energi!

     Cina med bloggen Hissen kommer hit på tisdag! Det blev bestämt i går att hon ska adoptera två av kattvalparna: Frigg, numera Sune och Freja, numera Majja. Så roligt att de kommer till någon jag bekant, även om vi bara haft cyberkontakt innan! Jag är säker på att de kommer att få ett kanonbra liv där och det är så skönt att det är två som får flytta tillsammans.

     Så nu är det bara lilla Erika, som jag trots allt inte ska behålla och lille Evert och Fjant som behöver nya hem. Ska försöka hinna med att lägga ut lite annonser om dem i morgon. Det är Erika och Evert som är på bilden. 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

23 augusti 2008 20:35

Jag kan hålla koll på kattvalparna.
Bor ju nära Cina och Ozzy. Blir säkert superbra för dom där!
Så skönt att Warg hittat ett nytt hem.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
christa

christa

23 augusti 2008 21:45

Kommer göra allt för att kissarna ska ha det bra hos oss.
Måste bara säga en sak om din bild idag.
Jin och Yang (stavas det så) Dom ser iaf precis ut som det tecknet.. Tecknet för balans. Jätte härligt bild
Natti från oss som går i väntans tider.

http://hissen.blogg.se

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

23 augusti 2008 22:00

Oh vilken fin bild på söta kissemissar! Kul att du verkar hitta så bra hem till dem, jag säger då det...den vita kissen är bara sååå oherhört bedårande fin.

Det låter bra att ni fått en lugn helg hittils så ni kanske hinner ikapp er själva efter alltihopa. Må gott!

http://timsevimse.blogg.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

24 augusti 2008 12:33

Det är många namn att hålla reda på hos er ... Alla katter och valpar med gamla och nya namn. Ojojoj. Men det verkar ROLIGT med så många kompisar!!! Hos mig finns en katt hos grannen som jag gillar, men annars har jag inte lyckats skaffa mig så många kompisar ännu.
Ha det kul allihopa under söndag, hälsar min matte och jag!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

24 augusti 2008 20:35

Haha... jag tänkte också på Yin och Yang när jag såg ulltottarna tillsammans.
Vilken härlig bild!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

25 augusti 2008 19:14

men å så gulliga de är de där två luddbollarna klappar på skärmen kan riktigt känna hur goa de är,,,försöker vis pysen dem här nu men det går inget vidare han sparkar på mina tangenter,,näe han får gå ner nu så jag...ha det så gott med de små sötnosarna

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

Christa

26 augusti 2008 18:23

Finns ny bild på bloggen..
*gäsp* går o lägger mig nu.
Kram o tack för idag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se