Direktlänk till inlägg 24 augusti 2008

Biten i rumpan

Av Åsa - 24 augusti 2008 22:54


... blev jag i dag av en av alla hundratals loja, otäcka, getingar som dykt upp från igenstans. Det så sävliga att de nästan inte orkar flyga utan sätter sig på allt och hugger vildsint (jag vet att de sticks, men det låter inte så dramatiskt...) Engla gick runt här om dagen med en stor fläskläpp som hon fick när hon försökte att bita ihjäl en geting. Jag försökte att plocka av de sista vinbären innan helgen och blev biten i handen tre gånger... *gillar inte getingar*

    

 
ANNONS
 
Christa

Christa

25 augusti 2008 07:07

Hugaligen...*ryser*
Jag avskyr getingar, kanske pga att jag är överkänslig mot dom. Hoppas dom är snälla i morgon ;)
Har berättat för barnen nu. Dom blev lyckligare än över ett berg paket på julafton.
Ses i morgon
Kram

http://hissen.blogg.se

 
Ingen bild

molle

25 augusti 2008 17:14

hua vad läskigt..

 
Filifjonkan spärrar upp ögonen

Filifjonkan spärrar upp ögonen

25 augusti 2008 19:11

Men oj då blev du biten så pass många gånger oh du måste vara försiktig om dig de säger att getingarna är särdeles besvärliga i år när de sticker, mycket gift det sprutar visst! Skall du göra gele eller saft kanske? Ja har gjort ett par burkar gelé faktiskt så det finns till steken ,

http://filifjonkan-se

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

25 augusti 2008 22:53

ajajaj dumma getingar...dom är inge kul när dom blir sävliga på sen sommaren...hoppas du klarar dig från fler stick...Tim fick ett stick på tandköttet förra veckan :(

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se