Direktlänk till inlägg 28 augusti 2008

En vacker dag

Av Åsa - 28 augusti 2008 20:56


...har vi haft här. Strålande sol, ganska varmt och tyvärr en rätt ihållande och irriterande vind. Jag verkar ha fått bronkit och en rejäl lungpaj. Som rökare så händer ju det nu och då. Tur att det finns astmaspray, så att man kan röka som folk åtminstone! ;) Febern är nog jobbigast särskilt när man är i klimakteriet och svettas som en flodhäst emellanåt av det...

     Idag sov alla Maxis ungar inne mitt på dagen. Det är så roligt och det verkar som om det fungerar med att inte mata dem utomhus utan tvinga dem in i köket för att få mat.

     Både Engla och Warg blir bättre och bättre med inkallning, rumsrenhet och allt. De är ute med de stora hundarna i hundgården en stund varje dag för att lära sig vad flockliv är. Sedan har jag dem för sig själva och tränar gå i koppel och annat smått och gott. Warg är betydligt bättre på det än var Engla är.

     I går körde jag av vägen när jag var på väg hem, utefter grusvägen... Fick ett möte och kom så långt ut i vägrenen att jag fick ett kast rätt ner i diket. Naturligtvis så vräkte regnet ner. Så jag dyngsur innan jag var hemma. Tack och lov så verkar det inte ha blivit några större skador, husse har varit borta hela dagen och fixat med bilen och gjort service. Mitt huvud önskar att han kommer hem nu snart med lite febernersättande huvudvärkstabletter.


 
ANNONS
 
Valles matte tittar in

Valles matte tittar in

28 augusti 2008 21:31

Å, det var det värsta! Allt på en gång. Jobbigt, jobbigt. Du får sköta om dig så du kryar på dig snabbt. Jag skickar några nyvädrade kuddar att vila huvudet på, en mjuk filt och varma sockor till fötterna. Sov så gott!!!! Och hälsa alla djuren!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

28 augusti 2008 22:23

Men oj vad du råkar ut för saker...hoppas du får en lugn morgondag. Kram till dig, krya på dig!

http://timsevimse.blogg.se

 
camilla

camilla

28 augusti 2008 22:37

Men usch och fy! Bronkit är inge roligt.Blä
Ta nu på dig dom varma sockorna som Valles matte skickat *ler* och bädda ner dig i sängen.
Krya på dig!

http://www.bentleypojken.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

29 augusti 2008 11:32

Godmiddag på dig. Ajaj då är du dålig! Men gudars inte skall du väl röka då please,,du skall vara försiktig med dina lungor ju. Vet du jag hade rökt en evighet me lade av bara pang bom kastade allt som jag hade hemma askkoppar tändare rubb och stubb raderade ordet cigarett på min huvudhårddisk sen dess har jag inte tagit ett bloss jag rökte ett paket om dagen nästan ialla fall 15-18 st och gud vad jag luktade illa,Numera känner jag vad maten smakar mår bra i lungorna kan sjunga hesheten är borta. Känner dofter,,,
Ja de tär positivt sen fick jag ju massa pengar över var månad skrattar där ser du så bra va. Det är nu 5 år sen tror jag Så skönt slippa det där eviga kolla att har jag med mig ciggen nu då och räcker dessa till i morrn och näe jag måste iväg och köpa cigg...
Nu så har jag försökt övertyg dig om hur bra det är :) Well men du gör som du vill naturligtvis var och en efter sitt,, Gillar din bakgrund en är så söt den här blommanen lite krukväxt väl med dubbelblomma Krya på dig nu.

http://filifjonkan-se

 
Sigge

Sigge

29 augusti 2008 19:20

Ha,ha vilket sammanträffande.......spamkoden var tant!!!!!!!!
Skulle egentligen titta in och säja att jag hoppas att du kryar på dej.
Det var mycket trevligare att bada och matte säjer att det kommer att dröja innan hon går dot.

http://svamphunden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se