Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Rångedala marknad

Av Åsa - 31 augusti 2008 16:00


Årets höjdpunkt för en loppisfrälst som jag är! Fyllde kroppen med huvudvärks- och febernedsättande tabletter och åkte dit. Hostmedicin och nässpray i väskan. Jag mår verkligen inte bra! Men jag lyckades ta mig runt alla loppisstånden och gjorde några små fynd. Tre stora porslinsamplar som jag är riktigt nöjd med för 15 kronor! Hade säkert fyndat mera om jag varit vid sunda vätskor, men det blev kanske lika bra så här ;) Ur utrymmes synpunkt i alla fall!! Nu mår jag inte alls bra, piper och rosslar i lungorna och huvudet känns som om det pulserar av smärta. Tillbaka i bingen alltså...

 
ANNONS
 
Loke

Loke

31 augusti 2008 19:09

Usch va tråkigt att du mår så himla kass.....men vi hoppas att du snart kryar på dig så loke kan komma ut och leka med "gänget"

Kryapådig nospussar från Loke :)

//Lokes Matte

http://lokeslya.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

1 september 2008 09:12

Låter som det är dags för ett läkar besök.
Stort krya på dig!!

http://www.bentleypojken.se

 
Christa

Christa

1 september 2008 10:41

Usch det låter inget vidare.
Kan pigga upp dig med att det går bra här med Majja o Sune.
Ozzy tvättade Sune så han var helt blöt här igår *fniss*
Majja är lite mer *tjurig* på Ozzy.
Kanske för att inte HON är tuffast längre.
Nu är dom iaf tillsammans hela dagarna utan problem. Ozzy får sina frispel ibland o då gömmer majja sig en stund medan Sune bara tittar på och ser ut att tänka -JÖSSES, vilken idiot! hahaha
Krya på dig nu.
Ska ut med Ozzy o sen vila efter milen och inför KI boxningen i kväll.
Kram

http://hissen.blogg.se

 
Filifjonkan tittar in med munskydd

Filifjonkan tittar in med munskydd

1 september 2008 13:13

Hej på dig ojoj stackars dig fortfarande förkyld så tråkigt men kul att du fick tag i lite grejor på loppisen då.Bäst du håller dig i sängen ett par dagar till då såg att Under Cover också är förkyld riktigt ordentligt,

http://filifjonkan-se

 
Valles matte gör en kort visit

Valles matte gör en kort visit

1 september 2008 13:24

Ujujuj. Förstår att du hade velat njuta mer av marknaden .... men du gör nog klokt i att bädda ner dig ett tag till. En kopp varmt te gör säkert gott.
Titttar in igen lite senare.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se