Direktlänk till inlägg 13 september 2008

Strålande vacker höstdag

Av Åsa - 13 september 2008 12:40


Det börjar skifta i gul och rött i skogen runt omkring oss, så vackert att det inte går att beskriva! Hösten kommer med stormsteg som vanligt och man känner sig som varje år lite tagen på sängen. I strålande sol som i dag blir man nästan andlös över fägringen.

     Sitter och väntar på att det ska komma ett par vänner och befria mig från en del av växtligheten utomhus. Sådant som är över i växthuset, man sår jag aldrig någonsin ett lagom antal frö. Perenner som är stora och måste delas, somligt som sprider sig med utlöpare och fröer. Det finns en massa av mycket!

     I går fick jag ett mail från Eksjö och bilder på när busarna Warg och Silver träffats och lekt. Jag blir så stolt när jag ser dem, tänk att vi är skyldiga till de där vackra och underbara hundarna! Att det blev så lyckade avkommor efter Frost och Varga. Det verkar som om en del av valparna mörknar, Engla och Loke och att andra bara blir ljusare som Balto och Yla. Silver rodnar på ryggen och kanske Warg blir mörkare med. Fascinerande att det är så olika i samma kull. Jag tror att vi haft tur också, som fått tag på så bra valpköpare som förstår rasen och gillar att jobba med sina hundar. Jag kollar ofta blocket.se och ser att liknande korsningar prissänks och verkar bara svåra att bli av med. Vi är så tacksamma och glada över att vår kull lyckades så bra på alla sätt! 
ANNONS
 
Christa

Christa

13 september 2008 15:02

Vilka härliga fart bilder på voffarna.
Här är ruggigt o kallt idag.
Har svårt att få upp värmen.
Ikväll blir det att mysa under en filt framför ngn bra film på tvn och en stor skål popcorn.
Ha det gott.

http://hissen.blogg.se

 
Ingen bild

sofia

13 september 2008 21:57

Va söta dom e ! Dom hade roligt oxå:) Fick du mitt mail med bilderna från vårt besök hos er? kram

 
molle

molle

14 september 2008 09:13

vad trevligt med lite besök,, matte påminner om några frön av nån svart blomma??

http://bobmarley.bloggagratis.se

 
Tuna

Tuna

14 september 2008 10:55

Vattenbuset såg kul ut! Precis mina intressen och helst med pinnar att springa omkring med. Jag är älghund, snart tre år och "klockren" enligt älgjägare. Men jag är mest soffliggare och knäsittare. Hundgård skulle inte passa mig som är den sociala typen. Titta in och kolla på mina 700 gamla bilder om du har lust.

http://tuna.bloggagratis

 
Christa

Christa

14 september 2008 14:28

Ibland undrar jag nästan om Sune o Majja verkligen kommer från samma kull
;-) ..*fniss*
Sune är enormt stor i jämförelse..
Majja är verligen en *liten fröken*


Ha det fint
Christa

http://hissne.blogg.se

 
camilla

camilla

14 september 2008 14:35

Underbara bilder!
Tycker oxå att hösten är härlig med sina fina färger och friska luft. Bara det inte regnar så trivs jag ;-)

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

14 september 2008 22:53

Härliga bilder, har sagt det förut...dom är ljuvliga! Vad fint du skriver, får säga att valparna har tur att dom kommer från en så hängiven uppfödare som bryr sig om vad som händer med dem.

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se