Direktlänk till inlägg 26 september 2008

Väntar ivrigt

Av Åsa - 26 september 2008 20:57


På söndag ska vi ha en valpträff! Jag hoppas att alla kan komma för då blir det alla valpisarna utom Molly, som hette Alva innan, de har ingen bil. Det blir nog lite fullt av både människor och hundar i bilen som kommer från Eksjö som det är. Ska bli så roligt att se dem alla, vi mailar och talas vid i telefonen och jag förstår att de utvecklas olika både mentalt och fysiskt. Men det är ju något helt annat att se dem på riktigt förstås! Hoppas att det blir bra väder så att vi kan vara ute så alla får leka och fara runt. Tänkte att vi skulle grilla lite korv med ;)

     Idag har det varit mulet men varmt, tack och lov inget regn. I morgon så måste vi börja gräva upp alla buskar som ska med till mamma, så att det bara är att lassa bilen på måndag. Jag vill hinna baka bullar med så vi har något till kaffet på söndag också.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se