Direktlänk till inlägg 27 september 2008

En riktig sovdag

Av Åsa - 27 september 2008 17:50


Grått och blåsigt hela dagen, men tack och lov inte så kallt. Det fläktade på bra här mitt på dagen men mojnade något nu på eftermiddagen. Uppehåll än så länge, men en väldigt regnlovande himmel. I morgon ska det vara strålande väder enligt smhi, håller tummarna för att det stämmer!

     Erika och Evert har tillbringat dagen sovande i skohyllan. Den grå som hanen som nu heter Dexter, i stället för allt han hetat innan, har lyckats ta sig in i vardagsrummet och springer omkring och piper. Han fattar inte att han kan gå ut när dörren står vidöppen... Får se hur detta slutar.

     Jag har varit ordentlig och bakat en massa kanel- och vaniljbullar till i morgon, så det finns något gott till kaffet. Vi tänkte elda nere vid sjön och grilla korv, så jag hoppas att det inte ska blåsa som idag. 
ANNONS
 
Christa

Christa

27 september 2008 18:31

Heeej vännen.
Höll precis på med ett inlägg på min blogg när din kommentar dök upp.
Här blir det en lugn kväll.
Hoppas du får en bra kväll du också.
Kramiz

http://hissen.blogg.se

 
Sigge

Sigge

27 september 2008 19:58

Tror jag kommer på den där valpträffen och hjälper till att äta upp bullarna

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

27 september 2008 22:26

Japp vi hänger på Sigge ;D
Vad roligt med valpträff. Hoppas vädret är med er i morrn.

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tanten

28 september 2008 00:03

Alla vovvar (och vovveägare) är välkomna! :D

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

28 september 2008 00:34

Åh vad kul med valpträff! Tim hade nog gärna varit med och ätit bullar och fostrat valpar :) Hoppas ni får riktigt trevligt!

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se