Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Det blåser

Av Åsa - 28 september 2008 11:08


... som sjutton ute, men är i övrigt en strålande vacker dag! Med en massa kläder på så är det ett perfekt valpträffväder. Tyvärr så fick jag ett telefonsamtal från Loke i morse. Han är svullen i halsen och har lite feber så de kommer inte utan ska till veterinären i stället. Naturen glöder, jag tog lite bilder på färgprakten, lite suddíga tyvärr på grund av vinden. Återkommer med bilder på valparna sen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

28 september 2008 11:41

men vilka vackra höst bilder..
du hur gör man igentligen när man lägger egna bilder som bakgrud,, så som du gjort med löven..

 
Valles matte

Valles matte

28 september 2008 13:27

Grattis till det vackra vädret. Hoppas att ni får riktigt roligt nu med alla valparna!!!!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se