Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Flera bilder

Av Åsa - 29 september 2008 21:55


... från valpträffen fick jag idag av Ylas husse, han har en så mycket bättre kamera än jag ;) Så jag måste ju visa en del av de med. Det är så underbart att se hur kul hundarna har det tillsammans!

     I övrigt så har vi grävt upp de flesta buskarna på tomten idag och de har flyttat till en ny trädgård. Hiskeligt vilka rötter en del av dem har lyckats få till under de tre år vi bott här. Det är skönt att det mesta arbetet med tomten är klart nu, vi ska bara fylla igen alla gropar och rabatter och så gräs där.

     Min attans förkylning har tagit nya tag igen och jag har feber och ont i varenda led. Tredje gången gillt nu då, så hoppas jag att få vara frisk sedan. Man blir så orkeslös. 
ANNONS
 
 Anna med Tim

Anna med Tim

29 september 2008 22:47

Va härligt med valpträff, vad fina dom blivit och vad kul dom vekar ha haft det!

Trist med din uppblossade förkylning, krya på dig!

http://timsevimse.blogg.se

 
sofia

sofia

29 september 2008 23:01

Såg alla fina bilder.. vi tog massa men fick inte så många bra, men ska maila dom till dig snart.
Tack för igår, både Silver o vi va såå trötta när vi kom hem, så de blev bums i säng.
Får ta en valpträff snart igen o hoppas att alla kan komma;) kram

http://silverfang

 
Vallles matte

Vallles matte

30 september 2008 14:09

Ta det lugnt! Käka magnecyl, drick varmt té. Vila. Och krya på dig!!!!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

30 september 2008 19:13

Hej Tanten. Men så fina kort syns att de har det roligt hundarna fullt ös. Men tråkigt att det går om igen din förkylning inte bra alls. Du får skotta i dig vitaminer och halstabletter så du kryar på dig, Duktigt av er att fått bort alla buskar och sånt nu.

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se