Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Regnet det bara öser ner

Av Åsa - 30 september 2008 23:41


En mulen, tråkig och regnig dag har vi haft. Vi har inte varit ute mer än nödvändigt, Frost drar in röven och kniper med ögonen när han måste ut i regnet så han ser helt stollig ut! Engla gillar det inte heller. Katterna har sovit i högar lite överallt och på det hela taget så har det varit en lugn och skön dag. Jag har sovit en del på grund av feber.

     Ikväll har vi tittat på disneyfilmen White Fang. Det är ganska lustigt att man kan bli så urskiljningslöst förtjust i en hundras som vi är i våra huskys. Det är något alldeles speciellt med dem! Jag skulle inte kunna tänka mig att ha en annan ras nu längre. Jag har ju ägt en del andra hundar genom åren, men ingen som går upp emot detta. Både Varga och lilla Engla är ju vänligheten personifierade. Busen Frost är också innerst inne genomgod, även om han är bra på att sysselsätta sig själv med allehanda ting ;) 

     Jag har börjat äta glukosamin igen och jag känner mig mycket smidigare, mindre stel och har mindre värk nu. En del menar ju att det bara är placeboeffekt, men jag tycker att de fungerar utmärkt. Perfekt placeboeffekt i så fall! Jag brukar äta glukosaminet under vintern då jag verkar stelna till och få extra ont, har gjort det i några år nu. Jag får ju lätt värk av blåst och kyla.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Christa

1 oktober 2008 08:16

Idag är det där regnandet kommet till mig också. Hade gärna varit utan det.
Djuren hade allihop smugit upp i min säng när jag vaknade. Dom tycker nog inte heller om ruskväder.
Finns en annan film du borde se som är så där nästan äckligt gullig..
Snow Buddies heter den.

Blogg.se krånglade lite så mitt inlägg kommer senare idag.

Kram

 
Ingen bild

hundvän

1 oktober 2008 08:18

vaddå ras???? det är väl blandras du har

 
Ingen bild

Tanten

1 oktober 2008 13:16

Ja det är ju inte helt rena siberian och alaskan huskys, vilket jag redan berättat. Men de har ändå huskytypiska drag och temperament som jag tycker så mycket om. Skaffa dig ett liv istället för att vara här och hacka anonymt!!

 
Filifjonkan

Filifjonkan

1 oktober 2008 15:20

Godeftermiddag på dig. Hoppas du är bättre nu från din feber,Ja vissa hundraser fäster man sig oerhört vid så är det.Dina är ju söta med ...i liksom katterna. Glukosamin sa du är det bra för lederna? Måste kolla upp det då, kan vara något för mig med som har ledproblem så det stör.

http://filifjonkan-se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

1 oktober 2008 17:23

Hoppas nu att Tanten mår lite bättre idag.

Ras eller blandras ...?
Tja, jag tycker att det är bra att man vet att man är HUND. Och en snäll och bra hund.
Hälsa alla dina godingar!!! (Hundar & katter)

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

1 oktober 2008 20:48

Regnat har öst ner här hela eftermiddan och kvällen också.
Äckligt man ska inte vistas ute då om man är hund.
Tur att dina hundar är smarta och insett det.
Tänk om ni människor också kunde fatta att vi inte behöver ut då!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

1 oktober 2008 21:07

Usch ja nu är det kyla och mörker som gäller. Huuu!
Ska nog oxå prova glukosaminet..det kanske hjälper mig med!
Kram!

http://www.bentleypojken.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se