Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Fredag igen

Av Åsa - 24 oktober 2008 18:51


... veckorna går så man knappt hinner med! Regnat har det gjort i dag också, hela dagen. Små tunna droppar som vinden blåst in precis överallt, så möblerna under altantaket är plaskvåt de med. Det är inget roligt att försöka röka ute när det regnar horrisontalt!

     Såg att Cattis lagt ut nya bilder på Warg på sin blogg, han håller på att bli pappa Frost upp i dagen. Han ser så harmonisk och lycklig ut att det är ren glädje att se honom.

     Idag har jag fått igen min gamla symaskin Husqvarna 2000 från service, så nu ska jag försöka sy lite. Sonen har två par byxor liggande här som ska fållas upp bland annat. De står först i kön för han har fått vänta lite på dem. Jag har fått tag på en hel del flanell på  150 cm bredd, så jag ska sy en massa goa påslakan till i vinter med. Sedan får jag se, jag lider ju inte brist på tyger direkt ;)

     Jag har en liten överraskning, Bella var ute på vift i flera dagar tidigare i höstas och nu har hon en kull som är 4 ½ vecka gammal. Tack och lov så har parat sig med Bilbo, så det är fina långhåriga små busar! Gramse, Gorm, Gnistra, Glimt och Holly så här ser några av dem ut:

 
ANNONS
 
camilla

camilla

24 oktober 2008 20:53

Men snälla nån så ulligt gulligt!!!
Pax för den lille ljusgrå med vitt ansikte
;-)
Vill så gärna ha en kisse men är tyvärr allergisk :( Orättvist tycker jag!!

Snosa på dom små tussarna åt mig.

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

24 oktober 2008 23:02

Så söta! Den grå har precis samma färg som en av mina tidigare katter så jag smälter lite extra. Ha en skön helg!

http://timsevimse.blogg.se

 
molle

molle

25 oktober 2008 09:45

men jasså har ni fått tillökning vad skojigt,, lycka till med dom härligt små gulliga liven

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Ingen bild

malte o snoken

25 oktober 2008 13:31

sickna sötnosar!

 
Sigge

Sigge

25 oktober 2008 18:58

Men GRATTIS kattvalpar igen!!!!!!!!
Söta är de och matte drägglar över den blå/vita

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

26 oktober 2008 15:49

Hej, nämen vilken tur jag inte tittat in här på ett tag, smälter ju fullständigt över dom söta kattungarna! Men, jag kan ju inte ha fler än två, det är ju alldeles lagom. Hoppas du hittar fina hem till dem alla!

http://paulaz.se

 
Marianne

Marianne

26 oktober 2008 21:29

Söta dunbollar. Men ack så jobbiga när de börjar klättra överallt.
Ha det gott
ps. Du har rätt, det är Berner Sennenhundar jag föder upp. Ds

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se