Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Äntligen

Av Åsa - 27 oktober 2008 12:21


... har jag fått tag den omöjliga hyresvärden som faktiskt har en trerums radhuslägenhet att hyra ut från december! Hurra!! Jag fick ett telefonnummer till förvaltaren och ska åka och titta på den på torsdag. Hoppas nu att den är något att ha och att han vill ha just mig som hyresgäst! Det skulle vara så bra om det funkar för det är enplanshus och man har en egen liten gräsplätt där Engla kan få vara ute när hon vill.

     Engla har skadat sig, nyss hörde jag skrik i från hundgården och rusade ut och hittade henne på tre ben. Tydligen har hon slagit i, sträckt eller stukat sig för jag kan böja och belasta benet utan problem. Finns inga sår eller svullnader så med lite tur kommer hon över det när hon får ligga inne med mig nu och återhämta sig. Men himmel vad rädd man blir när något sådant där händer! Hjärtat i halsgropen direkt och så gäller det att hålla balansen så att man inte beter sig så att hon blir räddare. Skönt i alla fall att det inte verkar vara något värre, vi får avvakta och se hur det är i kväll och efter en natts sömn innan någon veterinär kontaktas.

     Bellas ungar tuffar runt i köket överallt så man får kolla innan man sätter ner fötterna att ingen är i vägen. De är så söta att man skulle kunna äta upp dem när de kommer tultandes så snabbt de bara kan! Vaggar fram med svansen rätt upp och är jättelyckliga över att ha hittat en människa. De äldre kattungarna är lite hårdhänta mot dem ibland så man får säga ifrån, särskilt vildkatterna är lite våldsamma. Två av vildkatterna har förresten fått hem, husse här tar med sig lilla Dixie och en väninnas dotter tar hand om Dexter, det är de två smokarna. Lustigt nog är det de som har blivit tamast, de svarta är mycket skyggare. Tyvärr så lutar det väl åt att vi får ta bort dem.

     Vi har en underbart solig och fin dag här, jag ska ut och tömma växthuset inför flytten. Tänk om jag kunde få ha det på tomten på nya stället?! Måste undersöka detta.

    

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

27 oktober 2008 18:34

Håller tassar och tummar här för att det går din väg på torsdag

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Ingen bild

molle

27 oktober 2008 20:17

men va bra ,, hoppas verkligen att det känns bra och att du får den..
lycka till

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

27 oktober 2008 22:23

Håller tummarna för att lägenheten faller dig i smaken och att hyresvärden vill ta emot dig. Synd om Engla gumman men tur att det inte verkar vara något allvarligt. Ge henne en puss från oss!

http://timsevimse.blogg.se

 
Valles matte

Valles matte

27 oktober 2008 22:54

Håller tummarna för dig att det går bra med lägenheten!!! (Det kommer att ordna sig :-)

Jag skickar pussar och kramar till Engla med vinden och blåser lite på det onda. Hoppas att hon mår bättre i benet imorgon.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Ingen bild

matte till malte o snoken

28 oktober 2008 10:18

å grattis till lgh! hoppas det går vägen! vi ska hålla tasar o tummar!
stackas englad fossing el ben el va det nu var! snoken kan pipa väldigt bara han får ett barr mellan tårna...
hoppas ni finner hem till alla kissarna!

 
Lokes Matte

Lokes Matte

28 oktober 2008 10:52

Bu blev vi glada här över framgången med radhuslängan:) Loke skickar Nozpuzzar på Englas lilla fozzing.....så det läker lite snabbare..:) Kom inte iväg i helgen till er som jag planerat......Värken kom som ett brev på posten med det dåliga vädret...så jag hade ingen ork till något..:(

http://lokeslya.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Christa

28 oktober 2008 11:10

Håller tummen även jag för radhuslägenheten.
Kommer inte ihåg om jag sa det men Sune åker in o blir *fixad* på tisdag nästa vecka.
Nu ska jag väcka döttrarna *sneglar på klockan 11,10*
Ha det gott
kram
Christa

 
camilla

camilla

28 oktober 2008 13:47

Vi håller också tummarna att du får lägenheten och att det känns helt rätt.
Hoppas växthuset får plats oxå!!

Nosbuff på Englas onda ben!

http://www.bentleypojken.se

 
Marianne

Marianne

28 oktober 2008 21:32

Håller tummarna för att lägenheten ska passa dig. Och att du får ta med lite egna växter också.
Ge Engla ett par dagar att återhämta sig från det onda i benet. En veterinär gör inte mycket mer än röntgar och ger smärtstillande vid hälta. Hade det varit en svår skada som behövde akutvård hade du märkt det ganska snabbt.
Ha det gott och lycka till med Engla och lägenheten.
kram

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se