Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Här har husse

Av Åsa - 28 oktober 2008 16:36


... bäbbat ner lilla Engla ordenligt i soffan. Vi har inte varit hos veterinären men jag ringde dem i går och i dag med och vetten tror att hon fått en rejäl smäll på högra bogen. Vi vet ju inte hur det gått till men det verkar som om hon sprungit in i hundkojan eller så och slagit i av bara den. Alla sträck- och böjprover går bra att göra, det är att belasta benet som är lite knivigt. Så hon haltar och piper lite när hon glömmer sig och belastar benet mycket. Dock är det betydligt bättre i dag mot i går så det går åt rätt håll! De är så skönt med en vette man har kännt så man liksom kan diskutera sig fram till vad som verkar vettigast. Engla har ganska tråkigt som sjukling, idag när husse tog henne så haltade hon ner till mamma och pappa i hundgården så han fick bära upp henne igen! Jag har försökt att få henne att leka med godiskuben men hon gillar den inte alls.

     I går natt så hade vi ett istäcke över marken här, det både haglade och regnade och frös sedan till. Dags att lägga på vinterdäck och börja skrapa bilrutor igen. Hoppas att det blir en riktig vinter med en massa snö så att jag kan använda pulkan till hundarna. Väntar på att min nomesele ska dyka upp i flyttröran, jag tror att den kommer att vara perfekt till Engla. Frost kommer att bli överlycklig, han är så stolt och nöjd när han får på sig selen.

     I dag har varit en jättefin men trist dag, min rygg har spökat så att jag fått äta tabletter och inte kunnat göra så mycket tyvärr. Det liksom hakar i, någon kota lägger sig snett och så gör det svinont. Efter en massa tabletter så kan jag i bästa fall lossa det med övningar som sjukgymnasten lärt mig. Ska försöka att göra det innan jag ska lägga mig.

   

 
ANNONS
 
 Anna med Tim

Anna med Tim

28 oktober 2008 23:07

Lilla gumman, hoppas hon snart blir bättre i sin tass/ben. Alltid tråkigt när våra älsklingar har ont.... Hon såg dock ut att ha det rätt skönt i soffan trots allt. Tim skickar nosgos och buffar!

http://timsevimse.blogg.se

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

29 oktober 2008 10:58

Hej nej men oj, va tokigt det blev! När man inte ser vad som händer och inte hunden kan prata, då blir det ju besvärligt. Men hon ser väldigt nöjd ut där under täcket, hihi, våra gillar inte att ha något på sig. Håller förstås tummarna för att du får lägenheten och att den är sjysst. Vi är ju som nomader, flyttar titt som tätt, och oj va många gånger det knökar ihop sig med uppsägningstider. Ingen kan ju ha råd med dubbla hyror, så det blir ett pusslande.
Här ska också vinterdäcken på, det är minusgrader idag
Kramen

http://paulaz.se

 
Ingen bild

malte o snoken

29 oktober 2008 11:35

stackars både Engla o matten! Vår matte har också sådana problem med sin kropp så hon kan bara jobba de dagar som ryggen tillåter, aj aj va dumt med din rygg!! Hoppas Engla hämtar sig snabbt! Det såg ganska mysigt ut där under filten!

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

29 oktober 2008 13:20

Lilla bumsan. Stackars Engla. Och stackars matte också! Varma nospussar från mig och klappar och kli och kramar från min matte.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

29 oktober 2008 16:20

Idag handlar min blogg också om min hund!

http://www.sparaochres.blogg.se

 
Sigge

Sigge

29 oktober 2008 18:49

Hon ser ju ut att ha det hur mysigt som helst där!
Hur går det har det blivit bättre med benet?

http://svamphunden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se