Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Telefonmarodör

Av Åsa - 29 oktober 2008 20:10


Engla har en viss förkärlek för telefoner av någon outgrundlig anledning. Förkärlek är kanske fel ord i sammanhanget. Den tredje och sista telefonen sargades svårt i dag när hon hunnit bli sysslo- och rastlös av att inte kunna röra på sig ordentligt. Hur-nyttigt-är-det-att-bita-hål-på-batterier-tro? Jag hittade delarna av telefonen mellan framtassarna på henne i soffan, medan hon gjorde ett tappert försök att se ut som: "Men vad är det här?!! Hur kom den hit? Jag har då aldrig..." En liten grön sladd stack ut från en mungipan och hon var nästan värd en Oscar!

     Det hela började med att husse köpte ny telefon för några månader sedan. Det var ett paket med två bärbara till samma nummer. När de väl var installerade så lyfte Frost ner den gamla trådlösa från ett bord och serverade sin dotter, som godmodigt trugade i sig både handenhet och laddningsstationen. Sladden låg i bitar om fem centimeter, väl spridda över vardagsrumsgolvet. Det gick några dagar och så hittade hon den nya enheten i sovrummet, där har det väl aldrig varit en telefon innan?! Handenheten gick en snabb död till mötes. Och nu har hon mördat trean med, den har inte överlevt angreppet: Min mor ringde just och det gick inte att svara alls. Det bara ringde och ringde och hjälpte inte att tryckte på alla knappar och till och med bankade den i bordet ett par gånger. Fick ringa mor på mobilen som Engla ännu inte satt tänderna i.

    

 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

29 oktober 2008 20:40

men lilla gumman skulle du ringa en kompis..
förstår dej, krya på dej nu..

 
 Anna med Tim

Anna med Tim

29 oktober 2008 23:30

Begåvad tjej som vet hur man roar sig kungligt :) Hoppas hon mår bättre i benet. Kram!

http://timsevimse.blogg.se

 
Marianne

Marianne

30 oktober 2008 00:16

Jaa, ibland är de ganska billiga våra älskade husdjur.
Nya saker tekniska saker är alltid lika intressanta för både män och husdjur. Ingen av dem läser bruksanvisningen och frågan brukar bestå i vem som lyckas pilla sönder dem först.
Ha det gott
kram

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

30 oktober 2008 16:22

hihihi en liten engla med telefonissa drömmar!! vi tror inte hon bet hon gjorde som malte o bara snutta lite!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se