Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Stolt matte

Av Åsa - 30 oktober 2008 18:15


I går var min lilla hund så duktig! Nu när hon haltar så brukar jag rasta henne på tomten i lugn takt. Husse tog med sig Varga och Frost på en längre kvällspromenad och givetvis så hör Engla dem på långt håll när de är på väg tillbaka. Hon gör en ansats att springa dit och jag säger ett bestämt nej och lockar på henne och den lilla ängeln tvärstannar och vänder om! Inte ens när de var så nära så hon såg dem rusade hon dit!

     I dag har vi varit och tittat på lägenheten, Engla fick följa med och träna på att åka bil, sedan tog vi en liten prommis där så hon fick snusa och kolla lite på området. Lägenheten är så fin, stora rum, ett fyrkantigt kök, massa garderober och klädkammare, samt en stor kallbod i anskutning till huset. Det är ny tapetserat och målat och vita väggar överallt - jag kan inte komma bort från denna jävla terracotta fort nog - och köket går i gråvitt, hurra!! (Här är köket i kockums gult och grönt, när jag började arbeta inom kriminalvården 1979 så var stora delar av Österåkersanstalten målad i samma färger... Resten av huset här är i terracotta i olika nyanser. Utom barnkammaren som är pippigul *kräks*) Hela området som lägenheten är i ligger upp mot skogen så det är nära till ströv- och promenadområde för Engla. Det sprang flera katter ute där och verkar vara ett lugnt område. Det är en tjej till som ska kolla så nu håller jag tummarna!

 
ANNONS
 
camilla

camilla

30 oktober 2008 22:53

Men det låter ju underbart!!!
Hoppas den andra tjejen inte gillar vita väggar ;D

Håller tummarna nu att du får lägenheten!!

Trevlig helg på er!!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Ingen bild

molle

31 oktober 2008 08:16

men så skönt det låter,, och fint,,

 
Ingen bild

malte o snoken

31 oktober 2008 12:01

va skönt då då slipper du göra massa grejer precis när du flyttat in! Engla heter väl inte Engla för inte?

 
Marianne

Marianne

1 november 2008 13:38

Jag håller tummarna för att du ska få lägenheten.
Ha det gott

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Valles matte

Valles matte

1 november 2008 17:13

Håller alla tummar för att du ska få lägenheten! Trevlig helg och krama Engla!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se