Alla inlägg under oktober 2008

Av Åsa - 15 oktober 2008 18:50


... så fastnade vi framför en ny säsong av CSI Miami. Vi kollar dem på dvd och det var så spännande att vi var tvungna att sitta uppe länge för att se slutet på en episod som gick över tre avsnitt. Därför blev det inget bloggande i går!

     Jag lyckades också att bita sönder en krona på en framtand i nederkäken så nu måste jag väl gå till tandläkaren igen. Jag har tandläkarskräck tyvärr. Men tanke på hur mycket jag fått vara hos tandläkare så borde jag väl kanske ha vant mig, men icke! Pulsen går i 180 och tandläkaren får påminna mig om att andas. Jag är född med aplasi, det är avsaknad av permanenta tandämnen. Normala människor har med visdomständerna 32 tänder, jag fick 14 totalt. Så nu har jag en massa broar och kronor som håller på att rasa av ålder. Jag ryser bara jag tänker på det!

     Det har regnat hela dagen idag, hundarna ligger våta men nöjda och torkar nu. Huskyn har en fantastisk päls som torkar på ungefär en halvtimme även om de kommer direkt upp ur sjön. Lite längre tid tar det kanske med vinterpälsen.

ANNONS
Av Åsa - 13 oktober 2008 18:46


... har vi haft här i dag. Det kom ett par vänner mitt på dagen och fikade och pratade bort några timmar, det var trevligt. På eftermiddagen så försvann dagsljuset i ett huj bakom en massa gråsvarta moln och sedan har det duggregnat. Små svävande droppar som letar sin in över allt. Inte ens hundarna vill gå ut.

     Jag missade två bilder från i går som kommer här nu! Som syns på Loke så blev det en skön sovkväll för alla fyrbenta. Varga har blivit så fin i kroppen igen efter valparna. Precis som människor kan ändra färg och hårstruktur så har hon fått en rödare, tätare och lockigare päls nu.

ANNONS
Av Åsa - 12 oktober 2008 17:58


Ojoj, vad han har vuxit Loke, nu är han högre än sin mor! Väldigt lik sin far i kroppen och så vacker att titta på. Så roligt att han får så fin teckning! Fullt ös har det förstås varit, jag väntade tills de började tröttna lite innan jag fotade den här gången, så det kanske är lite bättre bilder. Roligt har de haft allihopa och nu ligger våra hundar och sover. Gissar att Loke gör detsamma när han kommer hem ;)Av Åsa - 11 oktober 2008 17:47


... Englas märkliga sovställning, här är äldre bilder på pappa Frost i samma fåtölj!Av Åsa - 10 oktober 2008 23:14


... verkar av naturliga skäl vara Fredagsmys ser jag på de bloggar jag besöker. Jag vill ju inte vara sämre så här kommer bilder på en fredagsmysande Engla som just ätit en massa gräddglass.Av Åsa - 9 oktober 2008 20:46


... ner större delen av mina fotogenlampor, jag samlar på små sådana! Det är 83 stycken - haha! (Jag har en större samling tomtar och en liknande av gäss och ankor, men de är i kartonger redan, tack och lov.) Det åkte ner lite ljusstakar och prydnadssaker från vardagsrummet med. Fy fasen vad tråkigt det är! Vi har släpat hem en massa banankartonger, de blir lättare att bära än stora flyttkartonger. Så nu ska jag packa minst tre glas- och porslinskartonger varje dag har jag bestämt. Annat, tyger, garner, sänglinne, sängkläder går ju fort att få ner i lådor.

Av Åsa - 8 oktober 2008 19:54


Vädret verkar vara till mildhet stämt i sinnet och det har varit ytterligare en bra och solig dag. Det bästa med sjön på hösten är att den håller borta frosten länge och och rosorna kan blomma långt in i november!

     Hundarna har varit i hundgården hela dagen och de stortrivs verkligen där. De är så förtjusta i sitt hus att det är riktigt rörande.Av Åsa - 7 oktober 2008 20:30... hade vi här i går! Tittade på en trevlig, gammal disneyrulle som heter Iron Will som handlar om draghundar. Det blev så sent att jag inte orkade blogga sedan.

     I dag har vi haft en underbar höstdag, nära vindstilla, ganska varmt och strålande sol från en nästan klarblå himmel. Självklart så är det tradera-packningsdag så vi har suttit inne och paketerat växter större delen av dagen. Nu börjar det bli tomt i rabatter och växthus, så det är dags att göra vinter och fundera på nästa års odlingar. Om det nu finns möjlighet till det.

     Vår kamrat som husse fick köra in till akuten hade inte en blodpropp i benet som husse trodde, utan en propp i hjärnan. En stroke. Som tur är så var det inte så allvarligt tydligen, men det är rätt otäckt i alla fall. Hoppas att han har vett att ta det lungt nu och vara lite varsammare med sig själv.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se