Direktlänk till inlägg 17 november 2008

Frosten har legat kvar

Av Åsa - 17 november 2008 18:10


... hela dagen och nu kryper det iväg ytterligare någon minusgrad neråt. Jag är så avundsjuk på alla som har fått snö! Här ska vi få ännu mera regn enligt smhi. Jag börjar vara lite stressad inför flytten och magkatarren ger sig till känna som på befallning. Fattas väl bara det! Det är faktiskt bara en helg kvar här, totalt elva dagar, innan det bär iväg. Jag funderar en massa över saker som säkerligen kommer att ordna sig hur bra som helst. Jag som alltid varit varit kolugn, det är väl åldern - haha!

     Jag har tömt nästan alla bokhyllor och hittade till min stora glädje en helt gäng böcker som jag inte läst ännu. Jag fyndar ju på loppis och ställer in i hyllorna och glömmer bort. En massa bra litteratur att bita i sedan när jag kommit i ordning i lägenheten, flera spionthrillrar ;) Jag har tillbringat alldeles för mycket tid framför datorn i höst.

     Dags för lussebullar börjar det bli i alla fall! Ett storbak blir det så jag kan stoppa en massa i frysen. Jag är nog lite av lussebullsmissbrukare av tyvärr... här kommer en bild sedan i fjol.    



 
 
Ingen bild

molle

17 november 2008 21:33

vill ha!!!!

 
 Anna

Anna

17 november 2008 23:59

Lussebullarna såg allt bra smaskiga ut...du har inget bra recept att dela med dig av?, mina vart så torra och tråkiga förra året.

Lycka till med det sista nu innan flytten....klart man har rätt att vara lite stressad, det är ju en omställning att flytta.

http://timsevimse.blogg.se

 
 Anna

Anna

18 november 2008 11:34

TACK för receptet!, nu ska det minsann framöver bakas bullar till advent.

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

matte till malte o snoken

18 november 2008 13:40

å så gott det ser ut! det kanske man skulle göra denna dag som annars bara stormar o blåser! fy sjutton!

 
Lotta

Lotta

18 november 2008 16:23

haha...låter som mej. Fyndar på loppis o ställer/lägger undan...sedan blir jag ibland så overraskad när jag hittar på sedan - har jag en sådan???
jag har mycket böcker i min bokhylla som väntar på att bli lästa...men jag bara bloggar hela tiden så jag hinner inte längre ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Valles matte

Valles matte

18 november 2008 16:32

Flytt och ny fas i livet .... Det blir säkert bra så småningom. Det är bra att du gör saker för att förgylla tillvaron. Och om man inte hinner eller orkar baka själv, så kan man ju unna sig att köpa också kanske. Även om det då inte blir så många (för det är ju dyrt).
I alla fall ser dina bullar så goda ut att jag också får lust att baka ....
Ta det lagom lugnt nu, så att inte magkatarren bråkar för mycket!
Kram.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Lotta

Lotta

18 november 2008 16:48

och, japp, hon skulle behöva få en egen filt ...kanske av tomten ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

18 november 2008 18:05

Det närmar sig med stormsteg! Va skoj att göra fynd hemma i den egna bokhyllan! Jag skulle också gärna bli sittandes vid datorn, försöker ha disciplin nog till att ta läspauser mellan varven. Böckerna ger mig minst lika mycket som att sitta och surfa, bägge behövs för välmåendet, hihi

http://paulaz.se

 
camilla

camilla

18 november 2008 19:13

MUMS vilka läckra lusebullar!
Böcker har jag för lite av...dags att börja fynda på loppis jag med !

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

18 november 2008 19:21

Såg väldigt gott ut!
Skulle kunna komma och provsmaka.............

http://svamphunden.blogagratis.se

 
Marianne

Marianne

18 november 2008 21:31

De lussebullarna ser smarriga ut. Ja, då var det snart dags för flyttlasset. Tiden rinner iväg snabbt. Jag hoppas du ska få bra väder den eller de dagarna du flyttar, för vem vill ha alla sina prylar dränkta av regnet.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Ovido - Quiz & Flashcards