Direktlänk till inlägg 20 november 2008

En riktig sovdag

Av Åsa - 20 november 2008 17:13


Idag har vi sovit mycket allihopa, jag har försökt att sova bort min huvudvärk utan framgång. Katterna och hundarna ligger utströdda lite över allt och ser ut att ha det riktigt gott. Lilla Glimt, som är längst ner på bild i gårdagens inlägg har upptäckt rökt skivad skinka. Jag hade gjort i ordning två mackor i morse då han kastade sig upp på bordet och satte tänderna rätt i mackan och fick med en stor bit både skinka och smörgås! Sedan dess är han helt odräglig när vi sätter oss vid köksbordet. Då får han skinkögon och tultar fram det allra snabbaste han kan över golvet, för att hoppa upp i kökssoffan och från den till bordet igen. Så söt att man inte kan bli arg ju!!

     Pratade med min hyresvärd i eftermiddags, jag får hämta nycklarna efter helgen, ska bara komma överens med vaktmästaren om när. Så skönt att få börja under veckan så hinner vi få undan det mesta när det ska bäras möbler nästa helg. Jag fyndade en snygg blå tresitssoffa i kungsblått på tradera för 105 kronor - haha! Den kan jag leva med att Engla äter upp om hon nu måste det ;) Jag ska testa rådet jag fick i går om rökta märgben, så att hon alltid har något smaskigt att tugga på, Granngården har stora fina sådana. Här står det kartonger precis överallt och det känns som att bo på ett stort lager. Jag nyser oavbrutet av allt damm, jag är dammallergiker och wellpapp dammar kan jag lova!

     När jag har fått alla grejor till nya lägenheten ska jag genast ta i tu med att få upp gardiner, blommor, adventsljusstakar och lite sådant. Sedan ska jag bara packa upp det nödvändigaste och så ska Engla, katterna och jag njuta! Jag kommer att få sysselsätta henne mera när hon blir ensamhund pch vi får träna på lite mer grundläggande grejor som jag slarvat med hittills. Jag hoppas att jag kommer att uppskatta friheten, att inte bry sig om eller ta hänsyn till någon annan, så mycket som jag känner just nu.

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

20 november 2008 20:05

Det där med att sova bort huvudvärk brukar misslyckas om man inte stoppar i sig värktabletter innan man tar en siesta.
Grattis till ditt fynd. Nu har du något att sjunka ner i när du ska ta en paus.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Sigge

Sigge

20 november 2008 20:34

Bilden är från 3 januari i år.
Blev utskrattad av en människa när vi kom till bebodda trakter.
Jag som var så vacker!!!!!
Soffan låter som ett rikitgt fynd!

http://svamphunden.blogagratis.se

 
 Anna med Tim & Ina

Anna med Tim & Ina

20 november 2008 22:15

Vilket bra soffynd du gjorde, skönt att slippa vara så rädd om möblerna medans Engla är ungund med allt vad det innebär :)

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

malte o snoken

21 november 2008 09:12

hihihihi "skinkögon"!!!!
ha en skön helg, vi trampar in här på tisdag igen1
snafselipuss

 
Christa

Christa

21 november 2008 11:11

Visst är det skönt om man kan börja köra prylar lite i förväg.
Jag ska börja köra åt mamma direkt när hon får sin nyckel. Stora flytten för henne blir i lucia helgen. Jag ska försöka köra såå mkt jag kan innan dess åt henne.
Annars får nog både mannen o min bror spader på alla hennes prylar *fniss*
Ha det fint vännen o hoppas huvudvärken gett sig.
Kram
Christa och djuren

http://hissen.blogg.se

 
camilla

camilla

22 november 2008 08:53

Skinkögonen vill vi gärna se ;p
Fattar att du inte kan bli arg på en sån söt skinktjuv!
Trevlig lördag!!!!
Kram!

http://www.bentley.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se