Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Soligt och lite snö!

Av Åsa - 22 november 2008 11:27


Med betoning på lite, det är kanske 1 cm, men så himla trevligt ändå! Ljust och vackert och hundarna far runt som stollar i det nya kalla. Några av katterna har varit ute och testgått, så där ett steg i taget och så skaka av tassen noga innan de sätter ner den igen.

     I går var vi och hämtade min fyndsoffa. Den är i riktigt fint skick och jag är så nöjd! Otroligt vilken tur man kan ha ibland. Alla fyra dynorna går att ta av överdragen på och tvätta, den är nytvättad nu och doftar gott av något trevligt sköljmedel.

     Nu när flytten närmar sig så vill jag bara ha det gjort. Jag får nycklarna på måndag och börjar köra över kartonger och lite annat direkt. Bärhjälp med möblerna får jag nästa lördag och på söndagen ska jag väl ha sovit första natten där! Det ska faktiskt bli riktigt roligt. 
ANNONS
 
 Anna med flock

Anna med flock

22 november 2008 13:16

Soffan var ju riktigt fin, vilket fynd! Vill också ha snö ute, hittils får vi nöja oss med frost. Pussa alla djur från oss och lycka till med alla flyttbestyr.

http://timsevimse.blogg.se

 
camilla

camilla

22 november 2008 13:34

Vilken fynd!!! Härlig färg.
Så skönt det kommer att bli när du kommit i ordning i lägenheten!
Ett rejält arbete mad att flytta. Phu!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

22 november 2008 14:35

Hej! Själv beställde jag nytt överdrag till min gamla blå soffa från Jotex, o fick en chock när jag fick se att leverans sker i slutet av januari! Hade ju tänkt mig före jul...
Nu hinner ju du komma i ordning fint innan julhelgen i ditt nya hem, kanonbra!
Ha det gott

http://paulaz.se

 
Marianne

Marianne

22 november 2008 22:09

Soffan ser ut att vara ett riktigt fynd. Och den ser även bekväm ut. Skönt att du hinner få ordning i den nya lägenheten innan jul.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Ingen bild

molle

23 november 2008 09:15

ja där gjorde du nog ett riktigt fynd

 
lotta

lotta

23 november 2008 11:16

jättefin :) vilket fynd!! klickern rekommenderas verkligen. Så himla kul att bara behöva uppmuntra det som är rätt..i början kan det vara lite knepigt, men när man är igång sedan förundras man ju hur snabbt hunden klurar ut vad den ska göra och hur himla snabbt den lär sig...och roligast av allt..en hund som tycker träning är det roligaste som finns!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

25 november 2008 11:05

den var ju jättesnygg! matcha bloggen tom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se