Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Det har snöat hela dagen

Av Åsa - 24 november 2008 18:52


Mest små hårda isande flingor som inte blir till någon större mängd trots att det hållit på länge. Men vi har nog 5 -10 cm och hundarna är jätteglada. Jag blev så full i skratt åt Engla, hon kastade sig ut genom dörren och tvärnitade på trappen och bara viftade på svansen. Sedan bar det ju i väg förstås.

     Jag har packat ner nästan hela köket i dag. Lite grytor och bunkar kvar till i morgon. En hel massa i sopsäcken och en hel del som jag donerar till ex-sambon. Lite kul är det, för plötsligt så dyker saker upp som varit på vift och jag kan inte alls begripa hur de hamnat i just det skåpet eller lådan!

     Var och fick nycklarna till lägenheten i dag. Tog mig tid att gå runt och kika lite och grovplanera vilka möbler och grejor som ska till vilka rum. Jag har svårt att bestämma mig för vilket av rummen jag ska sova i. Det ena ligger på baksidan av huset bakom en ottofantisk rhododendron, det andra är på framsidan. Fast jag kanske kan provsova båda innan jag bestämmer mig - haha!
  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Filifjonkan

24 november 2008 20:01

Hej Åsa, å det bär iväg snart då ser jag ,ett tips ang sovrum kolla så du inte lägger dig i söder då smälter du i sommar du vet den där varma saken som gör sitt bästa för att "böcklinggöra" oss arma kvinnor. Så ta det som ligger på norr.Du vet 35 grader i rummet när man vaknar är inte så roligt,,fniss Men visst är det kul när man hittar saker m an letat,,Ha det så bra så hörs vi senare igen

 
 Anna med flock

Anna med flock

24 november 2008 21:46

Så ni har också fått lite snö nu, kan tänka mig att Engla tyckte det var roligt. Bilder vill vi ju se :)

Vad fint vintrig din blogg blivit.

http://timsevimse.blogg.se

 
Marianne

Marianne

24 november 2008 21:56

Vi har fått ett par korn snö till hundarnas lycka.
Vissa saker saknar man inte och då de dyker upp så blir man förvånad över att de ens finns.
Svårt att välja sovrum, men jag håller med Filifjonkan. Låt väderstrecken välja sovrum åt dig. För vem vill gå och lägga sig i ett rum som blivit uppvärmt under en hel dag.
Jag har länkat till din blogg, hoppas det är okay. Du får säga till om du inte vill stå med på länklistan.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Ingen bild

Christa

24 november 2008 23:13

Haha.. blev lite konfunderad när du skrev om första advents firande hos mig..
Blev livrädd att jag varit så snurrig att jag missat det.. MEN det hade jag tack o lov inte.
Hos mig hittar du en härlig trio idag

Lycka till med flytten..

Kram

 
Ingen bild

malte o snoken me matte

25 november 2008 11:03

oj va fin bliggen blivit! stiligt! vintrigt1
ja det är mkt inför en flytt! spännande o "bo in sig" först!
vi gillar oxå snö som Enla, ett par cm ligger kvar på marken o lite svag sol genom moln...mysig dag!
taxpussar

 
lotta

lotta

25 november 2008 14:42

ååå, där hade jag funnit en bra bok. jag har ioförsig massor avböcker som står o väntar på att bli lästa...men ingen av dem känns lockande just idag :(har läst alla de där skitbraiga böckerna ..så det är bara halvdana kvar..nu vill jag fynda en hög med TOPP böcker ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

25 november 2008 14:45

förresten .katten heter Tuva och är en birma. värsta gosigaste katten , som nyligen fyllde 1 år :)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se