Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Att blogga

Av Åsa - 25 november 2008 17:01


En av dagens höjdpunkter är när jag har tid att sätta mig vid datorn och gå i genom alla bloggar jag har bland favoriter. Titta på bilder, småle åt lustigheter, ge lite respons. Jag blir alltid så glad efteråt, det är så trevligt. Självfallet är det lika roligt att läsa andras inlägg på min blogg! Så många goa människor jag lärt känna genom bloggandet, trots att jag var en riktig slowstarter.

     Lite snö som yr runt i luften, det har kommit några centimeter till. Försökte att fota hundarna ute i dag men det är så kallt så min gamla kamera vägrar att fungera. Får göra ett nytt försök när det blåser mindre så får vi se. Det är så roligt när vi tar ut hundarna, vissa av katterna följer med som om de ingick i flocken. Snor runt ben och nosar på hundarna och gosar. För Engla är det helt naturligt, hon har ju vuxit upp med katterna, Varga kan bli lite besvärad när de är för närgångna. Frost står på klorna och vill bara leeeeeeeeeeeeeeka med dem, fick han så skulle han säkert jaga dem all världens väg!


    

 
ANNONS
 
camilla

camilla

25 november 2008 19:39

Visst blir man glad när man ser att man har en ny kommentar att läsa!!
Trevlig kväll!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Ingen bild

matte till malte o snoki

25 november 2008 19:49

va gosigt med kissarna som hänger med o kelar lite! trevlig kväll!

 
lotta

lotta

25 november 2008 22:11

tycker också det är mysigt att bläddra runt bland bloggisarna ..och jättekul att öppna sin egen blogg och kolla om det är någon ny kommentar...o när det är det så ler jag o måste skynda mig att läsa vad de skrivit :)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

26 november 2008 01:00

Jag håller med dig om att det är ett nöje att både läsa sina bloggvänners inlägg och att läsa kommentarer i sin egen blogg.
Men det är tyvärr enbart en bråkdel av besökarna som skriver kommentarer. Lite tråkigt, det hade varit roligt att få se vem som besöker en.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Sigge

Sigge

26 november 2008 09:33

Håller med om att det ärskoj att kolla runt bland alla bloggvänner.
Kul är det också medkommentarer men håller med Marianne så många som aldrig skriver nåt.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

26 november 2008 09:53

Jo visst är det roligt att kika runt på på bloggarna och läsa, höjer oftast humöret en våning :) Min sambo säger att jag är smått bloggberorende...

En fråga, tror du man kan halvera lussebullsreceptet jag fick eller tror du det blir konstigt? Är nästan bara jag som äter av dem så det blir väldigt många i vår lilkla frys...annars får jag pracka på pappa en hel hög :)

http://timsevimse.blogg.se

 
Christa

Christa

26 november 2008 13:44

Tack för orden om änglarna.
Idag tog jag en liten paus från dom för att göra lite julkort.
Kika in o säg vad du tycker om du har tid.
Fick även besök på altanen ;)
Kramiz
Christa

http://hissen.blogg.se

 
molle

molle

26 november 2008 17:17

ja visst är det mysigt att kolla vilka som varit in en dag efter en jobbig arbets dag

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Annelie

Annelie

26 november 2008 19:28

Vilken söta kattunge du har kort på nedan. Dom andra oxå givetvis.
Vilken lux du har som har snö. Dom små vita flingerna vi fick, försvann inatt och gav oss + grader. Nu ser det ut som om det kan bli lite kallt inatt. Ja det är bara att hålla tummarna för det.
Ha en trevlig kväll

http://www.vitaalvan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se