Direktlänk till inlägg 18 april 2010

Ruggigt väder

Av Åsa - 18 april 2010 18:44


... har vi haft idag. Först var det mulet och nu på eftermiddagen har solen kikat fram. Det har blåst kraftigt ända sedan i går och man blir kall in till märgen när man är ute. Kattluckan är stängd för utgång, den knasiga Tootsen var ute i går så att han skakade av frossa flera gånger. Tack och lov så verkar han ha klarat sig från förkylningar i alla fall.

     Jag måste få presentera Melvin, han är en tvåårig ragdoll och vi ska hämta honom på tisdag. Egentligen vill jag ha honom nu, men vi ska vara borta större delen av dagen i morgon, så det får vänta. Han ser alldeles fantastisk ut och jag är sååå nyfiken på hur han är att lyfta, de ska ju bli som trasdockor! Spännande är det.      

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

19 april 2010 01:08

Grattis till ny katt, jag hoppas ni ska trivas tillsammans. Jag har aldrig träffat på någon ragdoll.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se