Direktlänk till inlägg 19 april 2010

Det har sina fördelar

Av Åsa - 19 april 2010 19:29


... att arbeta hos en snäll arbetsgivare. I dag fick jag med mig en massa påskliljor, Tete á tete (hur det nu stavas), som blivit över efter helgen! Det är mininarcisser och de är så söta när de blommar. Så i morgon ska jag gräva en cirkel och sätta lökarna ungefär där de står i sina lådor. Allt för att glädja han som klipper gräset ;) Vi hade nattfrost i natt, det var -6 grader. Man blir så bortskämd med alla soliga och varma dagar att man glömmer att det är tidig vår.


  

    

Toots går här och surar för att han inte får gå ut. Han är helt knas på att snoka runt ute och vill gärna vara där både länge och väl. Det blåser ju ganska kallt och jag vill inte ha honom ute naken ännu. Jag har köpt en overall till honom på Tradera, så att han inte drar på sig en lunginflammation eller något.

      Idag har det varit dags att storhandla igen. Grannen och jag har varit i Borås och bunkrat för en månad. Sjutton vad tungt det är att släpa på allt. Kattsand och hundmat väger sååå mycket! Men det är gott att ha det gjort nu när allt är hemma och inplockat i skåpen.

 
ANNONS
 
Anna med flock

Anna med flock

20 april 2010 09:39

Härligt att få med sig en massa påsklijor, döm är så fina på våren när dom lyser upp med allt det gula!

Känner igen det där med storhandling... blir tungt trots att vi här hemma bara har 2 kissar och 2 vovvar... kan tänka mig att det blir ett rejält lass för er ;)

http://timsevimse.blogg.se

 
Marianne

Marianne

21 april 2010 01:03

Vilken snäll arbetsgivare du har. Det kan aldrig bli för mycket blommor anser jag. Men tyvärr så är det lite tandagnisslan på gubben min som sköter om gräsklippningen.
Det är tungt att handla hem mat och djurens mat väger bly. Så vi köper hem 20-30 säckar hundfoder när vi ändå är på G.
Tur nog så säger våra katter ifrån när de behöver ut och göra ifrån sig, så vi behöver ingen kattlåda inne.
Ha det gott.

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se