Direktlänk till inlägg 22 april 2010

The cool cat club

Av Åsa - 22 april 2010 10:49


... Ragdollklubben, stämmer verkligen!! Jag är så imponerad av Melvin.  I går kväll började han susa runt här på egen hand och utforska alla rum och vrår. Hundarna är han mer reserverad mot, reser ragg och fräser och då vet ju hundarna att katter i den positionen kan vara vassa och viker undan. Nog trodde jag att det skulle ta mer än ett dygn innan han vågade börja tassa runt! Han är lite kompis med Sockan och Toots, jag är så glad att det går så bra. Helt fantastisk kisse, jag är så glad att fått göra bekantskap med rasen. Melvin pratar och muttrar en massa för sig själv, han svarar på tilltal och är jätterolig. Jag är så glad över min nya katt.

     Det blåser iskallt ute, solen tittar fram emellanåt, man får ju vara glad att det varken snöar eller regnar. Jag borde ta mig i kragen och plocka undan tvätten och ta ett varv med snabeldraken, men jag sitter här vid datorn och hittar på en massa strunt i stället. Mor aviserade att hon är i antågande i morgon. Ska bli roligt att träffas och jag hoppas att hon har med sig en hög av sina braatthatyger. Nog för att mitt eget lager är rätt ansenligt men... det skadar aldrig med lite till ;)

  

Isa och Toots älskar verkligen varandra. Här gosar och trängs de på senaste favoritkudden.  

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

22 april 2010 23:50

Så skönt att nya katten redan verkar trivas hos er. Jag blev lite full i skratt över din önskan om braatthatyger. Jag själv syr sällan och helst inte. Men jag gillar tyger, så jag köper läckra tyger för att sedan lägga undan dem. Mitt tygförråd är till glädje för familj och vänner och de brukar även hjälpa mig då jag själv vill ha något speciellt uppsytt.
ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Anna med flock

Anna med flock

24 april 2010 21:18

Härligt att allt flyter på bra och att han fort funnit sig till rätta i flocken, kan ju vara lite knepigt med katter annars, dom brukar ju inte alltid uppskatta förändringar. Kul att läsa just om ragdoll, är en ras som intresserar mig mycket så jag hopaps på att få många bilder framöver :)

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se