Direktlänk till inlägg 24 april 2010

Nattinatti

Av Åsa - 24 april 2010 22:50  

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

27 april 2010 12:33

Vilket skönt gäng.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Ingen bild

Malin

28 april 2010 16:18

Dom ser ut att ha det riktigt trevligt och trivsamt :) Skönt att se lille tjocksockan och att han mår så bra. Det värmer verkligen att veta att han har det toppen hos er!! Saknar han väldigt mycket när man ser han på bilderna. Och måste säga att din nya katt är OTROLIGT fin Åsa..
Jag hoppas allt är bra med er och att Sockan inte driver er till vansinne :) Ta hand om er. / Kram från Göteborg. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se