Direktlänk till inlägg 29 april 2010

En lite regnig mysdag

Av Åsa - 29 april 2010 15:23
Aprilvädret härjar som bäst, ömsom regn och ömsom sol. Men det är varmt i alla fall, hela 18 grader!! Rena sommarvärmen. Har suttit ute och fikat med hundarna och Toots. Kattsäkrade hundgården lite provisoriskt så att Toots kunde vara med. Han njuter verkligen av att vara ute. Än så länge har han inte kommit på att man kan klättra över...

     Melvin fångade ett flygfä här inne och han och Toots delade på nöjet att mörda kräket, det hade jätteroligt en lång stund... Melvin visar också att han vill ut emellanåt, men idag så låg han och stensov i sängen så jag nändes inte väcka honom. Han kan få komma ut i morgon, då ska vi grilla så det är flera som kan hjälpa till att vakta katterna.

     Hundar och katter har en förunderlig förmåga att ta tillvara på tiden på ett njutbart sätt. Så här har det sett ut här under regnskurarna:


 

Toots och Sockan myser i hop. Sockan är alldeles otrolig med att bli kompis med alla, gosemissen


Engla och Flinga tar sig en tupplur


      
ANNONS
 
Marianne

Marianne

30 april 2010 17:06

De kan då kopla av ordentligt. Jag blev allt sugen på en paus i soffan nu.
ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se